.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 10:21

Triumph 2017 - Νέα γκάμα Street Triple!

 

Από 125 έως 800 κυβικά!

 

Η Triumph ετοιμάζει μία νέα γκάμα μοτοσυκλετών που θα φέρει το όνομα Street Triple. Πρόκειται για μοτοσυκλέτες που ο κυβισμός τους θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 125 και 800 κυβικά εκατοστά, προκειμένου να καλυφθεί όλη η αγορά και κάθε τύπος αναβάτη.

Οι πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από ένα έγγραφο της Triumph στο οποίο αναφέρονται τα αποτελέσματα της έρευνας που έγιναν σχετικά, και στο οποίο αναφέρονται τέσσερα νέα μοντέλα.

Ήδη έχουμε δημοσιεύσει κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Street Triple 675 σε δοκιμές, και τώρα έρχεται η ώρα να παρουσιαστούν και τα νέα μοντέλα.

Τα νέα αναφέρουν ότι θα υπάρχει δυνατότερος νέας σχεδίασης τρικύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 800 κυβικών εκατοστών, νέο μισό fering, όργανα TFT, πολλαπλές ρυθμίσεις στην ηλεκτρονική ανάφλεξη, και νέα σχεδίαση συνολικά.

Αυτά τα νέα αφορούν τέσσερα νέα μοντέλα, με τα σχέδια που δίνει στην δημοσιότητα το MCN να παρουσιάζουν μία τουριστική έκδοση με την ονομασία RT, και μία έκδοση RS - προφανώς με ολόκληρο fering, με την απόδοση να φτάνει στους 125 ίππους.

Οι δύο απλές γυμνές εκδόσεις, θα έχουν 110 και 115 ίππους για την Street Triple / R, με τον κυβισμό να αναφέρεται πάνω από τα 750 κυβικά εκατοστά για όλες τους.

Με το νέο τρικύλινδρο Yamaha MT-09, με την έκδοση Tracer, αλλά και τα MV Agusta Brutale - Rivale / Turismo στα 800 κυβικά εκατοστά, η Triumph βάζει βαθιά το νυστέρι στις μοτοσυκλέτες της.

Με τις τιμές να παραμένουν λογικές, στις 7.790 έως και 10.190 λίρες ανάλογα το μοντέλο, η Triumph σκοπεύει να δώσει στην αγορά μία νέα γκάμα με αυξημένη ιπποδύναμη, κυβισμό, στυλ και χρήση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 17:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon