.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 22:13

Triumph Bonneville Bobber 2016

 

Ολοκαίνουριο!

 

 

Η Triumph συνεχίζει την βελτίωση των μοτοσυκλετών της σε όλες της κατηγορίες, αυξάνοντας τον αριθμό των διαθέσιμων μοντέλων, σε μία κατηγορία που ποτέ δεν ξέχασε. Οι ρετρό μοτοσυκλέτες ήταν πάντα στην γκάμα της, και το Bonneville, το μοντέλο που χαρακτήριζε πάντα την βρετανική φίρμα. Στην Βαρκελώνη ''συνελλήφθη'' η νέα του έκδοση Bonneville Bobber, που δοκιμάζεται από το τμήμα εξέλιξης, πάνω σε έναν νέο κινητήρα, με επίσης νέο κυβισμό.
Το νέο Bonneville Bobber θα έχει δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, υγρόψυκτο, με χωρητικότητα που αναμένεται να φτάσει στα 1100 κυβικά εκατοστά και ψεκασμό - στο T 100, καταφέρνει να μοιάζει με καρμπυρατέρ οπτικά!
Τα χαρακτηριστικά του δημιουργούν μία μοτοσυκλέτα Bobber - η κατηγορία προέκυψε όταν οι πιλότοι μαχητικών μετά τον πόλεμο, τροποποιούσαν στρατιωτικές μοτοσυκλέτες βγάζοντας τα φτερά, και αφήνοντας ουσιαστικά πλαίσιο με τροχούς και αναρτήσεις, κινητήρα και ρεζερβουάρ και φαρδύ τιμόνι - όσο πιο λιτή γινόταν.
Έτσι, και το νέο Bonneville Bobber έχει σχεδιαστεί όσο πιο απλά γίνεται, με τους καθρέπτες να ξεκινούν από τα άκρα του τιμονιού προς τα κάτω, σέλα για έναν επιβαίνοντα, νέο σωληνωτό ψαλίδι με το φτερό να ακολουθεί την πορεία της ανάρτησης, και εκατέρωθεν τοποθετημένες νέες εξατμίσεις - ενιαίες, χωρίς ξεχωριστό τελικό.
Το νέο Bonneville Bobber αναμένεται να παρουσιαστεί ως μοντέλο 2016 στα προσεχή σαλόνια μοτοσυκλετών.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 22:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph 2017 - Νέα γκάμα Street Triple! Triumph Bonneville 1100 - 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon