.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 09:17

Triumph Bonneville 1100 - 2016

 

Με τον David Beckham!

 

 

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, David Beckham, φοράει τα δερμάτινα της Belstaff και καβαλάει στην νέα Triumph Bonneville 1100 του 2016, με την οποία εμφανίζεται στην νέα ταινία, "Outlaws".
Η νέα μοτοσυκλέτα της Triumph είναι η πρώτη από την νέα γκάμα μοτοσυκλετών με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 1100 κυβικών εκατοστών, η οποία αντικαθιστά τελείως την γκάμα των 865cc για το 2016. Είναι η πρώτη φορά που η νέα μοτοσυκλέτα εμφανίζεται δημόσια, αφού μέχρι στιγμής μόνο κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουμε δει.
Αναμένεται να ονομάζεται Street Tracker και οι φήμες αυτές βασίζονται στην κατοχύρωση του συγκεκριμένου ονόματος το 2014 από την Triumph. Ο νέος κινητήρας που χρησιμοποιεί η μοτοσυκλέτα είναι υγρόψυκτος και αναμένεται να αποδίδει τόσους ίππους ώστε να σταθεί δίπλα στο BMW R nineT.
Η έκδοση αυτή χρησιμοποιεί αναρτήσεις της Ohlins με δύο αμορτισέρ πίσω, ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνες της Brembo και ακτινωτούς τροχούς, στα πλαίσια των κλασικών Bonneville.
Η νέα γκάμα των Bonneville με κινητήρες στα 865 και 1100 κυβικά εκατοστά αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο σε λίγο καιρό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 09:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Bonneville Bobber 2016 Teaser για τα νέα Triumph Bonneville - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon