Εταιρεία

 

logo company


Αξιότιμε κύριε / κυρία,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον ενδιαφέρον σας στο BIKEIT. Παρακαλούμε, βρείτε παρακάτω μια συνοπτική παρουσίαση της δουλειάς μας, των περιοδικών και ιστοσελίδων μας.

Μέσω του Bikeit! Σας δίνεται η δυνατότητα προβολής σε τέσσερα “βασικά” κανάλια επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό: Δύο website (www.bikeit.gr , www.cityrider.gr) και δύο μηνιαία διαδραστικά περιοδικά μοτοσυκλέτας (BIKEIT magazine , CITYRIDER Magazine).

Παράλληλα εκδίδονται τρεις ετήσιοι Κατάλογοι (Ειδικές Εκδόσεις): Νέα Μοντέλα (New Models Catalog), Κατάλογος αξεσουάρ αναβάτη (Rider's Gear Catalog) και Κατάλογος αξεσουάρ μοτοσυκλέτας (Travel & Accessories).

Η δραστηριοποίησή μας όμως δεν σταματά εδώ, καθώς ήδη βρίσκεται υπό έκδοση νέος ετήσιος κατάλογος με την ονομασία "Racing" και περιεχόμενο την ανασκόπηση των Ελληνικών Πρωταθλημάτων (Ταχύτητα, Motocross, Enduro, Scramble και Trial).

Ακόμη, η δημοσιογραφική ομάδα του ΒΙΚΕΙΤ,  από τις αρχές του τρέχοντος έτους, έχει αναλάβει την εξ' ολοκλήρου επιμέλεια του ένθετου “MOTO AND BIKER” που φιλοξενείται  στο κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου “CAR AND DRIVER” και κυκλοφορεί με την εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας “Παραπολιτικά”, όπως επίσης τη διατήρηση και λειτουργία της αντίστοιχης ενότητας στο website caranddriver.gr.

Τέλος, προσβλέποντας πάντα στο μέλλον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα μας δημοσιογραφική ενέργεια, το www.ebikeit.gr, μια ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στην ηλεκτροκίνητη μετακίνηση (ηλεκτρικά scooter, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα). Προς δημοσίευση στο άμεσο μέλλον είναι ακόμη η εφαρμογή ΒΙΚΕΙΤ για smartphones iOS και Android.

Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση της δραστηριότητας του ΒΙΚΕΙΤ:

 1. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BIKEIT.GR: Καθημερινή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση

Η δημοσιογραφική δραστηριότητα της ιστοσελίδας Bikeit.gr ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2010, συμπληρώνοντας φέτος οκτώ χρόνια έντονης, καθημερινής διαδικτυακής παρουσίας. Η πλούσια ύλη και το πρωτογενές υλικό του το έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει και να αναλάβει τα ηνία στην ενημέρωση στο διαδίκτυο,  λαμβάνοντας ευρεία ανταπόκριση, τόσο από το αναγνωστικό κοινό, όσο και από τις  εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

 • Έγκυρα άρθρα: Με την υπογραφή της συντακτικής ομάδας των πλέον καταξιωμένων δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου, τα ενυπόγραφα άρθρα του BIKEIT καλύπτουν όλο το φάσμα της Μοτοσυκλέτας: Έγκυρες δοκιμές μοτοσυκλετών από όλες τις κατηγορίες, αποστολές στο εξωτερικό, νέα κόσμου, νέα αγοράς, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αφιερώματα, τεχνικά άρθρα,  αγώνες κάθε είδους - από την Ελλάδα αλλά και διεθνείς- όπως και ταξιδιωτικά κείμενα από καταξιωμένους ταξιδευτές του χώρου, όλα περιλαμβάνονται στην ύλη του BIKEIT.

Η έμφαση που δίνουμε στην ποιοτική ενημέρωση και την αυστηρά δημοσιογραφική προσέγγιση όλων των θεμάτων, αντανακλάται τόσο στους αναγνώστες του BIKEIT, όσο και στις εταιρείες που το επιλέγουν για την προβολή τους. Το σεβαστό μας πελατολόγιο περιλαμβάνει εταιρείες όπως BMW Motorrad Hellas, SYM Γκοργκόλης, Ducati Hellas, Honda Σαρακάκης, Polaris, Triumph Hellas - Ηλιοφίλ, Harley-Davidson, EKO, Michelin, KTM SEE, Hellinmoto, Piaggio Group, Kymco, HELPE, Kawasaki Teomoto, Enfield Hellas, MC Motor Import, Ι. Τζωρτζόπουλος, Interamerican, KRD, EKO, κ.α.)

 1. ΒΙΚΕΙΤ Ε-MAGAZINE : Αυτό που έλειπε από τον ελληνικό Τύπο.

Μέσα από τη διαρκή μας προσπάθεια για πρωτοπορία, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού, αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή των εταιρειών που μας εμπιστεύονται για την διαφήμιση των προϊόντων τους, τον Ιούνιο του 2015, γεννήθηκε το μηνιαίο διαδραστικό περιοδικό μοτοσυκλέτας, BIKEIT e-Magazine!

To ΒΙΚΕΙΤ e-Μagazine ήρθε για να ταράξει τα νερά της διαδικτυακής ενημέρωσης, συνδυάζοντας την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα ενός ψηφιακού περιοδικού, με την απολαυστική εμπειρία μιας πολυτελούς έκδοσης. Πρωτοποριακή σχεδίαση, φιλική για tablets και smart phones, με διαδραστικό περιεχόμενο, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ευανάγνωστα άρθρα, αλλά και videos, στη διάθεση του χρήστη να το διαβάσει όπου και όποτε επιθυμεί, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Στο ίδιο πνεύμα πρωτοπορίας κινούνται και οι διαφημιστικές καταχωρήσεις στο BIKEIT e-Magazine, με τη δυνατότητα προσθήκης διαδραστικού περιεχομένου, hyperlink ή/και video. Με κλικ ή mousse over ο αναγνώστης ενημερώνεται για τα επιπλέον χαρακτηριστικά του διαφημιζόμενου προϊόντος ή παραπέμπεται στο site ή το e-shop της εταιρείας.

Το BIKEIT e-Magazine είναι διαθέσιμο για ανάγνωση ή download, πάντα δωρεάν, μέσω της κορυφαίας πλατφόρμας ψηφιακών εκδόσεων Issuu, αλλά και μέσω του site www.bikeitmag.gr . Επίσης προωθείται δυναμικά στο facebook και στη σελίδας μας με 32.000+ followers, αλλά και με διαφημιστικό σποτ στο συνδρομητικό κανάλι συναφούς με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό περιεχομένου, OTE TV.

 1. CITYRIDER e-Magazine - Νέο μηνιαίο περιοδικό

Από τον Ιούνιο 2017, βρίσκεται στα ηλεκτρονικά περίπτερα και στην γνωστή μας πλατφόρμα ISSUU το νέο περιοδικό μοτοσυκλέτας “CITYRIDER”. Ένα μηνιαίο περιοδικό στην ίδια φιλοσοφία BIKEIT, αποκλειστικά για μικρές μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά, έως 500 κυβικά εκατοστά. Στοχευμένο στο 70% της πραγματικής αγοράς στην Ελλάδα, φιλοξενεί εκτός από τις παρουσιάσεις δίκυκλων, χρηστικά άρθρα για τον καθημερινό αναβάτη, νέα αγοράς και συνεντεύξεις επωνύμων που επιλέγουν τη  δίκυκλη μετακίνηση.

 1. CITYRIDER.GR - Scooter και μικρή μοτοσυκλέτα στο internet

Το νέο website www.cityrider.gr απευθύνεται στον καθημερινό αναβάτη, που χρησιμοποιεί scooter, παπί και μικρή μοτοσυκλέτα μέσα στην πόλη. Ένα website στοχευμένο στο μεγαλύτερο αναβατών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Πρωτογενή, έγκυρα άρθρα από καταξιωμένους δημοσιογράφους, νέα κόσμου και νέα αγοράς, ένδυση και υπόδηση αναβάτη πόλης, δοκιμές scooter και κάθε είδους δίκυκλου καθημερινής μετακίνησης, απλουστευμένα τεχνικά άρθρα με στόχο την ενημέρωση του νέου αναβάτη.

 1. ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΚΕΙΤ

Από την οικογένεια του BIKEIT δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ειδικές εκδόσεις, με ετήσιο και εξάμηνο χαρακτήρα:

 • Κατάλογος Νέων Μοντέλων (Ετήσια έκδοση)

O πληρέστερος κατάλογος νέων μοντέλων! Πλήρης παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις μοτοσυκλέτας (EICMA, Τόκυο, Μιλάνο κα.), τεχνικά άρθρα, διαφορές από τα επερχόμενα μοντέλα και πλούσια photo gallery.  Με ταξινόμηση ανά κατηγορία μοτοσυκλετών (Adventure, custom, naked, street κτλ.) είναι ο πιο εύχρηστος οδηγός  όλων των νέων μοτοσυκλετών, στον οποίο ο αναγνώστης μπορεί να επιστρέφει ξανά και ξανά. Εκδίδεται από το Bikeit κάθε Δεκέμβριο και αφορά στα μοντέλα της επόμενης χρονιάς.

 • Riders' Winter/Summer Catalog ( Εξαμηνιαία έκδοση)

Ένας πρωτοποριακός Οδηγός Αγοράς που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από τον μοτοσυκλετιστή, από την προστασία και τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό, μέχρι το lifestyle της καθημερινότητας του αναβάτη. Εύχρηστο ευρετήριο για κάθε κατηγορία προϊόντων, από κράνη και jacket μέχρι  εξοπλισμό camping. Εκδίδεται από το Bikeit κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο.

 • BIKEIT Racing (Ετήσια έκδοση)

Η μοναδική ανασκόπηση των ελληνικών πρωταθλημάτων αγώνων Ταχύτητας, Enduro, Motocross, Trial, Scramble και Trail Ride, στην Ελλάδα. Ένας ετήσιος κατάλογος με όλους τους αγώνες που έγιναν την χρονιά που πέρασε, αναλυτικά, αλλά και συνεντεύξεις των πρωταθλητών όλων των κατηγοριών!

 • BIKEIT Travel &Accessories (Ετήσια έκδοση)

Ταξίδια με μοτοσυκλέτα σε όλο τον κόσμο, μέσα από τον φακό και την πένα των ειδικών συνεργατών του BIKEIT. Επιλεγμένες διαδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό, οδηγίες για διαμονή και αξιοθέατα, αλλά και συμβουλές οδήγησης και προετοιμασίας της μοτοσυκλέτας για ταξίδι.

Στην ίδια έκδοση θα ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά βελτιώσεων, ελαστικά και προϊόντα συντήρησης της μοτοσυκλέτας ή του scooter, ανά κατηγορία προϊόντος.

 1. MOTO AND BIKER (τριμηνιαίο ένθετο)

Μία νέα συνεργασία με το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμου, CAR AND DRIVER ήρθε για το 2018, και αποτυπώνεται στην ένθετη έκδοση MOTO AND BIKER που κυκλοφορεί μαζί με το CAR AND DRIVER. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΒΙΚΕΙΤ επιλέγει, επιμελείται και υπογράφει τόσο την έντυπη έκδοση, όσο και την ειδική ενότητα μοτοσυκλέτας στο website www.caranddriver.gr.

 1. ADVENTURE MEETING (ετήσια εκδήλωση)

 Το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2019, η ομάδα του ΒΙΚΕΙΤ σας κλείνει ραντεβού στο Σοφικό Κορινθίας και στο γνωστό σε όλους “Ranch” για το μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς, το Adventure Meeting. Τρεις ημέρες σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο χώρο που τηρεί όλες τις προδιαγραφές για διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Test rides, adventure διαδρομές με έμπειρους πλοηγούς, skill contests, παρουσιάσεις ταξιδιωτικών, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και πολλά άλλα!

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας και να επιλέξουμε το πακέτο προβολής που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Παραμένουμε στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση ή πληροφορία,

Μετά τιμής,

Τάκης Μανιάτης

Managing Director -  BIKEIT

T. 211 0135574

www.bikeit.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.