.
Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 12:33

KYMCO KRV 2021 – Το πρώτο σκούτερ της μεσαίας κατηγορίας με μοτοσυκλετιστική μετάδοση

Με έναν νέο κινητήρα 175 cc και μετάδοση με ιμάντα όπως στο ΑΚ550, το νέο μοντέλο της KYMCO φέρνει νέα δεδομένα στην κλάση του.

Δίπλα στο νέο DT X360 και το ηλεκτρικό F9, KRV αντλεί το όνομά του από τα αρχικά των Kymco Recreational Vehicle, περιγράφεται δηλαδή ως ένα Όχημα Διασκέδασης. Πρόκειται για το σπορ σκούτερ που πριν λίγες μέρες εμφανιζόταν στο τέταρτο teaser βίντεο που ανέβαζε η KYMCO ενόψει της σημερινής παρουσίασης της γκάμας του 2021.

Στήνεται γύρω από έναν νέο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα με τετραβάλβιδη κεφαλή και μονό εκκεντροφόρο που μετρά 175.1 κυβικά εκατοστά και αποδίδει 16,5 hp / 7,500 rpm και 1.6 kgm / 6,000 rpm για υγρό βάρος 133.5 κιλών.

Το βασικό σημείο αιχμής του προφανώς είναι η γεωμετρία του, καθώς ο νέος κινητήρας είναι τοποθετημένος πιο κεντρικά στο πλαίσιο και πίσω συναντάμε ένα ανεξάρτητο ψαλίδι που φέρει πάνω του μόνο την τελική μετάδοση, η οποία ανατίθεται σε ένα ιμάντα, όπως στη ναυαρχίδα ΑΚ550.

Αυτό το σύνολο υπόσχεται απαράμιλλη σπορ συμπεριφορά και εισάγει νέα δεδομένα στην κατηγορία του, καθώς αυτού του είδους η “μοτοσυκλετιστική” γεωμετρία πλαισίου ως τώρα αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της μεγάλης κατηγορίας – ΑΚ, TMax κ.ο.κ.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ABS, traction control, keyless χειρισμό (χωρίς κλειδί) και LED φώτα παντού, με αποθηκευτικό χώρο για ένα full-face κράνος κάτω από τη σέλα, ενώ οι τροχοί του είναι 13 ιντσών (διάμετρος) μπροστά και πίσω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon