.
Κατηγορία Kymco
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 11:23

KYMCO 2021 – Νέο βίντεο αποκαλύπτει ένα σπορ σκούτερ

Συνεχίζοντας τη δημοσίευση teaser βίντεο η KYMCO μας προσφέρει μια γρήγορη ματιά σε ένα ακόμη επερχόμενο μοντέλο της.

Με τίτλο “Time to Excite” η KYMCO έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες να χτίζει την επικείμενη παρουσίαση των νέων της μοντέλων για 2021 με μια σειρά βίντεο. Στο πρώτο είδαμε αυτό που μοιάζει να είναι ένα adventure σκούτερ, στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση του τρίκυκλου σκούτερ CV3 και πριν μερικές μέρες το τρίτο βίντεο της σειράς μας αποκάλυψε ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Σήμερα η KYMCO μας σερβίρει το τέταρτο πιάτο στο μενού του 2021, αποκαλύπτοντας μερικές κλεφτές ματιές σε ένα σκούτερ μεσαίου μεγέθους, με σαφή σπορτίφ προσανατολισμό – όπως υπογραμμίζεται από τα ντόνατς που γράφει ο αναβάτης στο πολύ σύντομο αυτό ταινιάκι των 18 δευτερολέπτων.

kymco teaser 4 1

Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο του ωστόσο φαίνεται να προκύπτει στην τελική του μετάδοση, καθώς στις σκοτεινές και φευγαλέες εικόνες μοιάζει σαν να έχει αλυσίδα ή ιμάντα εκεί, δηλαδή όχι την παραδοσιακή σκουτερίσια μετάδοση που είναι φορτωμένη πάνω στο ψαλίδι.

Αν όντως μιλάμε για κάτι τέτοιο, η KYMCO ανοίγει δρόμο για το φρεσκάρισμα της μικρομεσαίας κλάσης στην πιο μοτοσυκλετιστική γεωμετρία που αυτή τη στιγμή απαντάται μόνο στα μεγάλα μοντέλα της κατηγορίας, όπως το ΑΚ550 και ο ανταγωνισμός του (Yamaha TMax κ.ο.κ.). Υπομονή για άλλες δύο μέρες, καθώς στις 26 Νοεμβρίου η KYMCO υπόσχεται να μας συναρπάσει (excite).

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon