.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 14:48

Κάτι συναρπαστικό αναγγέλλει η KYMCO - και μάλλον ξέρουμε τι είναι

Με ένα βίντεο-teaser η KYMCO μας κλείνει ραντεβού για τις 26 Νοεμβρίου, περιγράφοντας το θέμα της ημέρας ως “Ώρα να Ενθουσιάσουμε”.

Αρκεί μια ματιά στο διάρκειας 23 δευτερολέπτων ορεκτικό για να αντιληφθούμε πως πρόκειται για ένα σκούτερ, το οποίο βλέπουμε να κινείται σε άσφαλτο και χωματόδρομο. Κάπου εκεί θυμόμαστε το πρωτότυπο CV2 που είχε δείξει στην EICMA 2017 - παρέα με ένα τρίτροχο (αλά Tricity) CV3 – για να κουμπώσουμε τα περισσότερα κομμάτια του παζλ.

Η πρόθεση της KYMCO να χτίσει ένα adventure σκούτερ κοντά στη λογική του Honda X-ADV ήταν πρόδηλη από τότε και η εξαιρετική βάση υπήρχε ήδη: AK550.

Εφόσον λοιπόν όντως πρόκειται γι’ αυτό, μιλάμε για ένα σκούτερ με πρώτο στόχο την τουριστική ικανότητα, σχεδιασμένο για να δουλεύει καλά σε κάθε είδους έδαφος και με ένα πρωτότυπο modular σύστημα στο πίσω μέρος για να κουμπώνουν πολλών λογιών εξαρτήματα όπως βαλίτσες κλπ

Στην αρχική ανακοίνωσή της το 2017 η KYMCO το περιέγραφε ως adventure tourer και φρόντισε να μην αναφερθεί ευθέως σε χωμάτινες περιπέτειες, οπότε ίσως να μιλάμε για ένα σκούτερ περισσότερο GT παρά on-off, πάντως εφόσον το βλέπουμε να στρίβει στο χώμα στο βίντεο σαφώς βάζει και την εκτός δρόμου κίνηση στο κάδρο.

Περισσότερα στις 26 Νοεμβρίου 2020, στο ραντεβού που μας δίνεται με το παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon