.
Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 11:47

KYMCO DT X360 2021 - Adventure Crossover Maxi Scooter

Με την παραπάνω περιγραφή η KYMCO παρουσίασε ένα νέο σκούτερ που, όπως λέει, “ενθαρρύνει τον αναβάτη να αναζητήσει την περιπέτεια”.

Το νέο αυτό σκούτερ μοιάζει εμφανισιακά πολύ κοντά στα μοντέλα της σειράς X-Town 300, ωστόσο φορά έναν κινητήρα που – κρίνοντας από τα περιορισμένα τεχνικά στοιχεία που τον συνοδεύουν – πρέπει να είναι η ίδια μονάδα των 321 cc που γνωρίζουμε καλά από τα Downtown 350.

Το DT X360, σύμφωνα με την KYMCO, είναι ένα Adventure Crossover σκούτερ και έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με γνώμονα αυτόν ακριβώς τον ρόλο.

Αυτό σημαίνει μια όρθια θέση οδήγησης με τον αναβάτη σχετικά ψηλά (σέλα στα 800 mm) ώστε να έχει καθαρό οπτικό πεδίο του δρόμου και με φαρδύ τιμόνι.

Τα ελαφρώς διπλής χρήσης ελαστικά σε τροχούς 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω φωτογραφίζουν την ικανότητα να κινηθεί στοιχειωδώς και εκτός δρόμου, ενώ έχει τοποθετηθεί κι ένα μικρό ρύγχος κάτω από τον προβολέα για να συμπληρώσει την εμφάνιση.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ζάντες ελαφριού κράματος, keyless (χωρίς κλειδί) σύστημα εκκίνησης, ντουλαπάκι στην ποδιά με παροχή ρεύματος USB και αποθηκευτικό χώρο για δύο κράνη κάτω από τη σέλα.

Η απόδοσή του υγρόψυκτου μονοκύλινδρου των 321 cc ανακοινώνεται ως 28.4 hp / 7,250 rpm και 3.1 kgm / 5,750 rpm – δηλαδή σχεδόν ίδιες με το Downtown 350, μόνο που οι μέγιστες τιμές σημειώνονται 250 σ.α.λ. χαμηλότερα.

Το βάρος του KYMCO DT X360 ανακοινώνεται στα 194 κιλά, πλήρες υγρών κι έτοιμο για δράση.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε μερικά ακόμη στοιχεία που θα ήταν χρήσιμα για να μυριστούμε καλύτερα πόσο ικανό μπορεί να είναι εκτός δρόμου, όπως λ.χ. διαδρομές αναρτήσεων και ελάχιστη απόσταση από έδαφος, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξή του στο δίκτυο της KYMCO για να τα ανακαλύψουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 11:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon