Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:43

Harley-Davidson Bareknuckle - Προσπάθεια κατοχύρωσης βίαιου ονόματος

Το Καλοκαίρι του 2018 η Harley-Davidson είχε παρουσιάσει 5 concept μοντέλα τα οποία θα βγουν στην παραγωγή σταδιακά από το 2020 έως το 2022. Τώρα η αμερικάνικη εταιρεία προσπαθεί να κατοχυρώσει το όνομα "Βareknuckle", που παραπέμπει σε αγώνα μποξ χωρίς γάντια, πιθανότατα για το Streetfighter 975.

Μπορεί η ελληνική αγορά να αναμένει με περισσότερη θέρμη Adventure bike "Pan America" (ελπίζοντας και σε πιθανό re-design), όμως η Harley δεν παραμένει άπραγη στην εξέλιξη όλων των concept μοντέλων της (όπως βλέπουμε και από τις πατέντες τους ΕΔΩ), και τώρα προσπαθεί να κατοχυρώσει ένα μαχητικό όνομα, που 99% θα κοσμεί το Streetfighter μοντέλο της. Παράλληλα η Harley έχει ήδη καταθέσει αιτήματα για κατοχύρωση των ονομάτων "Bronx" & "48X", με το "Bareknuckle" να είναι το τρίτο στην σειρά όσον αφορά στα concept μοντέλα της. Αναμένουμε να δούμε αν κάποιος εγείρει ενστάσεις στην κατοχύρωση του ονόματος με τα "γυμνά κότσια" ώστε να μάθουμε αν τελικά θα κοσμήσει το τσαμπουκαλίδικο μοντέλο των Αμερικανών. Θυμίζουμε πως τόσο το Pan America όσο και το Streetfighter / Bareknuckle θα βγουν στην παραγωγή το 2020, τουλάχιστον αν η Harley καταφέρει να κρατήσει το αρχικό χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 11:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT