.
Κατηγορία MotoGP
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 20:49

MotoGP 2017, 11ος αγώνας, Αυστρία

 

Επίδειξη δύναμης από Dovizioso!

 

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα που χαρακτηρίσθηκε από την μέχρι του τέλους μάχη μεταξύ των Dovizioso και Marquez, νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος, αποδεικνύοντας την πολύ υψηλή αγωνιστική κλάση του.

Από την αρχή του αγώνα, οι δύο αναβάτες ξεχώρισαν και έδειξαν ότι θα ήταν αυτοί που θα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον. Οι μάχες τους για την επικράτηση ήταν συνεχείς και η πίεση που ασκούσαν ο ένας στον άλλο πολύ μεγάλη. Τα λάθη δεν έλειψαν και από τις δύο πλευρές, με την πρώτη θέση να εναλλάσσεται μεταξύ τους.

Ήταν όμως ο
Dovizioso αυτός που οδήγησε πιο ψύχραιμα και πιο έξυπνα εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του, “αποκρούοντας” τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Marquez που τον πολιορκούσε με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία στροφή, με τον
Dovizioso να “κλείνει” αριστοτεχνικά την “πόρτα” στον Ισπανό.

Στην τρίτη θέση ο
Pedrosa, ο οποίο έκανε έναν σχετικά μοναχικό αγώνα, διατηρώντας πειστικά την θέση του, ενώ τέταρτος ο Jorge Lorenzo, που μετά από καιρό, κατάφερε να δείξει κάτι θετικό κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα.

Πέμπτος ο
Zarco, που οδήγησε μια “δορυφορική” Yamaha μπροστά από τις εργοστασιακές των Vinales και Rossi, που κατέλαβαν τις θέσεις 6 και 7, δείχνοντας ότι δεν μπορούσαν για κάτι καλύτερο.

Με αυτά τα δεδομένα, ο
Marquez έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα και από εκεί και έπειτα, οι Dovizioso, Vinales, Rossi και Pedrosa που ακολουθούν, είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Όλα ανοικτά λοιπόν για τον επόμενο γύρο, στις 27 Αυγούστου, στο
Silverstone της Bρετανίας.

Αποτελέσματα αγώνα

Βαθμολογία, αναβατών, ομάδων, κατασκευαστών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 20:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP 2017, 10ος αγώνας, Brno MotoGP 2017 - 12ος Αγώνας, Silverstone »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon