.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 13:57

Ρεπορτάζ - Δέκα χρόνια Track-Day.gr

Του Τάκη Μανιάτη
Φωτογραφίες: Γιάννης Τσιγονάκης

Το Track-day.gr γιορτάζει τα δέκα χρόνια του και, εν μέσω της πανδημίας, βρεθήκαμε στις Σέρρες να δούμε κι εμείς πως περνάει καλά κάποιος πάνω στην μοτοσυκλέτα του!

Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια από το 1ο Track Day που διοργάνωσε η ομάδα των Γιώργου Χάλαρη, Κώστα Καλατζόπουλου και Ανδρέα Ψυχογιυού, με τον Γιώργο Χάλαρη να συνεχίζει μόνος σαν διοργανωτής των event αμέσως μετά.

Με σταθερούς πλοηγούς τους Κώστα Καλαντζόπουλο και Γιώργο Σαλακίδη, αλλά και βασικό υποστηρικτή την KTM που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, παρέχοντας μοτοσυκλέτες για δοκιμή αλλά και support στην πλοήγηση των group.

Κάθε χρόνο γινόντουσαν έξι event στις πίστες των Μεγάρων και των Σερρών, πάντα με χρυσό χορηγό την Michelin, η οποία συνεχίζει ακόμη και σήμερα να πιστεύει και να στηρίζει το Track-Day.gr.

Σε κάθε event οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν τις προσφορές που προσφέρει το κατάστημα του Γιώργου Χάλαρη με ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ώστε να περιορίζουν το κόστος της συμμετοχής.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι αγωνιζόμενοι και ερασιτέχνες, μπορούν μέσω του Track-day.gr να απολαύσουν μοναδικές παροχές, όπως μεταφορά μοτοσυκλετών και αναβάτη στον τόπο διεξαγωγής, ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί ο συμμετέχοντας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται στα track day νέοι αναβάτες κάθε φορά, που αλλιώς δεν θα μπορούσαν να εκπληρώσουν το όνειρο τους.

Στις Σέρρες, το Track-Day.gr γίορτασε τα 10 χρόνια του κι εκεί βρέθηκαν 150 μοτοσυκλέτες συνολικά, με τις 127 από αυτές να χρησιμοποιούν σένσορες ως επίσημοι συμμετέχοντες. Οι αναβάτες ήταν χωρισμένοι σε τέσσερα group, αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι και γρήγοροι, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την οδήγηση στο ρυθμό που μπορούσε ο καθένας.

Όλα κύλησαν ομαλά με τους αναβάτες να συμπληρώνουν γύρους σε κάθε ξεχωριστή ημέρα του event, δίνοντας σε όλους τους εμπλεκόμενους, την χαρά της επιτυχίας ακόμη ενός σημαντικού event.

Track-Day.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon