.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 19:04

Intermot - Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition 2023

 Παρουσιάστηκε η νέα μοτοσυκλέτα του James Bond που δεν είναι άλλη από τη μοναδική Speed Triple 1200 RR Bond Edition η οποία θα παραχθεί αυστηρά σε 60 κομμάτια ως φόρος τιμής στα 60 χρόνια παρουσίας του μοναδικού πράκτορα στη μεγάλη οθόνη. 

H  συνεργασία των δύο βρετανικών brands ξεκίνησε ξεκίνησε με την εμφάνιση της Triumph στην ταινία No Time To Die με δύο  μοτοσυκλέτες,  μία Scrambler 1200XE και μία Tiger 900.
 
Η μοτοσυκλέτα που είναι αφιερωμένη στις ταινίες του James Bond έχει γραφική αναπαράσταση επάνω της το σήμα του 007, logo των 60 ετών και βέβαια την κάννη του όπλου του θρυλικού πράκτορα. Οι τίτλοι των 25 ταινιών του James Bond βρίσκονται με τις κλασσικές τους γραμματοσειρές επάνω στο ρεζερβουάρ. Επίσης στα όργανα ελέγχου υπάρχει μία γραφιστικά αποτυπωμένη κάννη πιστολιού. Κάθε μοτοσυκλέτα από τις 60 είναι αριθμημένη με τον αριθμό της χτυπημένο πάνω  σε ειδική πλακέτα και έχει χειρόγραφη υπογραφή αυθεντικότητας. Επίσης δίνεται ειδική κουκούλα για τη μοτοσυκλέτα με γραφικά αντίστοιχης αισθητικής. Διατίθεται σε τρία χρώματα Black, Granite Grey και Storm Grey.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 11:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon