.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 14:53

No Time To Die - Ο James Bond οδηγεί Triumph

Η Triumph Motorcycles με υπερηφάνεια ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με την 25η επίσημη ταινία James Bond, No Time To Die, και την EON Productions. Η ομάδα σχεδιασμού Triumph συνεργάστηκε με την ομάδα κασκαντέρ της ταινίας για να διαμορφώσει διάφορες μοτοσυκλέτες που θα εμφανιστούν σε αυτή, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μοντέλων Tiger 900 και Scrambler 1200 για ακραίες και δυναμικές σκηνές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Nick Bloor είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την τελευταία ταινία James Bond, No Time To Die. Η Triumph έχει την τύχη να έχει μια πλούσια ιστορία εμφανίσεων σε πολλές επικές κινηματογραφικές ταινίες, έτσι η μεγάλη οθόνη δεν είναι άγνωστη προς την εταιρεία μας. Γνωρίζουμε ότι οι μοτοσυκλέτες μας είναι εξαιρετικά ικανές και ανυπομονούμε να τις δούμε εν δράσει όταν η ταινία προβληθεί, συμπεριλαμβανομένης και της νέας πολυαναμενόμενης Tiger 900.»

Ο συντονιστής των κασκαντέρ του James Bond, Lee Morrison, δήλωσε: «H Triumph μας έδωσε πρωτότυπες Tiger 900 πριν από το επίσημο λανσάρισμα, ώστε να μπορέσουμε να κινηματογραφήσουμε σε 3 βασικές τοποθεσίες πολύ πριν την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας. Πρέπει να πω ότι τις έχουμε κυριολεκτικά υποβάλει στα πάντα. Βραχώδες έδαφος, λάσπες, υψηλές ταχύτητες, μεγάλα άλματα και απότομες αναβάσεις και καταβάσεις σε διάφορες συνθήκες. Οι Tiger έχουν πραγματικά εκπληρώσει το καθήκον τους απίστευτα καλά, χωρίς μηχανικά προβλήματα, και για μένα αυτό αποδεικνύει πραγματικά τα διαπιστευτήριά τους, στο να μπορούν να πάνε παντού.»

Το No Time To Die θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τις 2 Απριλίου του 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Universal Pictures International και στις Η.Π.Α. στις 10 Απριλίου από την Metro Goldwyn Mayer Studios μέσω του banner United Artists.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon