.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:40

Triumph 350 – Νέες φωτογραφίες από τη συνεργασία των Άγγλων με τη Bajaj

Συνελήφθη ξανά σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο, αυτή τη φορά της Ινδίας, το επερχόμενο μικρό μοντέλο της Triumph που θα εγκαινιάσει τη συνεργασία με τη Bajaj.

Η συμφωνία της Triumph με τη Bajaj έχει επισημοποιηθεί από το 2020 και προβλέπει τη δημιουργία διάφορων μοντέλων μικρού κυβισμού που θα επιτρέψουν στην αγγλική εταιρεία να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο στις αγορές της Ασίας, ενώ θα λειτουργήσει και ως πύλη εισόδου στον κόσμο της για νέους αναβάτες στις δυτικές αγορές.

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως το πρώτο κοινό μοντέλο είναι καθ’ οδόν με κινητήρα η χωρητικότητα του οποίου φέρεται μεταξύ 350 και 400 cc, ενώ έχουμε ήδη δει φωτογραφίες του σε δοκιμές στον δρόμο (1 και 2).

bajaj triumph 350 cc motorcycle 3 1280x720

Η προηγούμενη φορά ήταν στις αρχές του Σεπτέμβρη και μάλλον προέρχονταν από δοκιμές στην Αγγλία, μα αυτή η νέα παρτίδα τριών φωτογραφιών μας έρχεται από την Ινδία και δη από μια περιοχή κοντά στο εργοστάσιο της Bajaj - όπου λογικά θα κατασκευάζεται η νέα μοτοσυκλέτα.

Από τεχνικής πλευράς δεν έχουμε γίνει σοφότεροι ως προς όσα γνωρίζαμε ως τώρα, αλλά μοιάζουν να επιβεβαιώνονται οι φήμες πως η Triumph σκοπεύει να προσφέρει τη μοτοσυκλέτα της σε δύο εκδόσεις, μια ασφάλτινη roadster και μια με πιο μικτή, scrambler αισθητική.

bajaj triumph 350 cc motorcycle 2 1280x720

Στις εικόνες που έχουμε δει ως τώρα, άλλοτε βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα με ασφάλτινα λάστιχα και ένα μεγάλο τελικό εξάτμισης, ενώ στις νέες φωτογραφίες φορά λάστιχα μικτής χρήσης και φέρει διπλό τελικό εξάτμισης, χούφτες τιμονιού και ανεμοθώρακα.

Σε όσα αφορούν τον κινητήρα της πάντως πληροφορίες νέες δεν υπάρχουν. Οι Ινδοί συνάδελφοι επιμένουν να μιλούν για το “Triumph 350 cc”, δε χάνουν την ευκαιρία ωστόσο να εικάζουν και το ενδεχόμενο να έχουμε λίγα παραπάνω κυβικά, πιο κοντά στα 400. Σε κάθε περίπτωση, οι ινδικές πληροφορίες μιλούν και μια μετέπειτα μοντέλα 250 cc, τα οποία προφανώς θα έχουν ως κύριο στόχο τις ασιατικές αγορές.

Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο ότι πιθανότατα έχουμε τη γενικότερη εικόνα του πώς θα δείχνει η μικρομεσαία Triumph και ας ελπίσουμε να έχουν δίκιο τα ινδικά μέσα ενημέρωσης που δηλώνουν πως η μοτοσυκλέτα αναμένεται εντός του 2022. Αυτό πρακτικά σημαίνει να ετοιμαζόμαστε για επίσημη παρουσίαση σύντομα.

Πηγή: Gaadiwaadi, με φωτογραφίες του Siddharth Shankar

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon