.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 19:25

Triumph Bonnevile – Έρχεται μικρομεσαίο modern/classic μοντέλο μέσω... Bajaj

Μια από τις πολυαναμενόμενες μοτοσυκλέτες της σύμπραξης Bajaj-Triumph φαίνεται πως έχει εντοπιστεί στις τελικές της δοκιμές στο εξωτερικό.

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες, απεικονίζουν το ερχόμενο μοντέλο σε μορφή έτοιμη για παραγωγή. Έχει περάσει καιρός από τότε που η Bajaj και η Triumph συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν νέες μοτοσυκλέτες και φαίνεται ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα σύντομα. Τί βλέπουμε; Μια γυμνή μοτοσυκλέτα που φαίνεται να είναι έτοιμη για μαζική παραγωγή. Ο κινητήρας του νέου Bajaj-Triumph μοντέλου φαίνεται να είναι μονοκύλινδρος, με την εμφάνιση του να θυμίζει έντονα το βρετανικό σχεδιαστικό στυλ. Ξεχωρίζουν οι ασημί λεπτομέρειες στην ψύκτρα της κυλινδροκεφαλής, με τη συνολική διάπλαση να φέρνει στο φάσμα των 300-500 κ.εκ.

trbaj3.jpg

Άλλες λεπτομέρειες που φαίνονται είναι το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι και το ψαλίδι, οι τροχοί και τα φρένα που κάλλιστα αποτυπώνονται στην τελική τους μορφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, αναμένουμε ταμπλό οργάνων με επίσης ρετρό εμφάνιση, υποδεικνύοντας ότι είναι εμπνευσμένο και πάλι από άλλες μοτοσυκλέτες της Triumph.

trbaj2.jpg

Η εξωτερική σχεδίαση είναι αρκετά σπορ με τους στρογγυλούς καθρέφτες στα ακρόμπαρα και τα φλας να συμβάλλουν σχεδιαστικά τα δέοντα, αν και μπορεί να βλέπουμε απλώς κάποια προαιρετικά αξεσουάρ. Ωστόσο, η φιλοσοφία που διέπει την όλη εικόνα της μοτοσυκλέτας θυμίζει έντονα Bonneville, με έντονα τα σημάδια στο σχεδιασμό του κινητήρα, της μονοκόμματης σέλας, του οβάλ ρεζερβουάρ και φυσικά του προβολέα, με την κατασκευή εντός να προδίδει περισσότερο τη βρετανική φίρμα.

Όπως και να έχει, με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας σε τέτοιο βαθμό, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αναλυτικότερες και σαφώς πιο επίσημες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon