.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 17:18

Triumph και Bajaj θα εγκαινιάσουν τη συνεργασία τους με ένα μικρό scrambler

Πληθαίνουν οι εμφανίσεις της μοτοσυκλέτας σε διαδικασία δοκιμών σε Αγγλία και Ινδία.

Η συνεργασία μεταξύ της Bajaj και της Triumph επισημοποιήθηκε στις αρχές του 2020, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία covid, και αποσκοπούσε στην ανάπτυξη μιας κοινής γκάμας μικρών μοντέλων για λογαριασμό της Triumph, προφανώς ακολουθώντας το εξαιρετικά πετυχημένο πείραμα με την ΚΤΜ.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες και τις περιρρέουσες φήμες, αυτή η σύμπραξη έχει ως στόχο μοτοσυκλέτες με κινητήρες από 300 ως 750 cc, αν και με τη λογική θα περιμέναμε και πιο μικρά μοντέλα, όπως είναι τα 125 που, εκτός του ότι αφορούν τους νέους αναβάτες, πλέον προσελκύουν και οδηγούς αυτοκινήτων σε πολλές χώρες της Ε.Ε.

bajaj triumph 3

Σε κάθε περίπτωση, στα επόμενα λίγα χρόνια θα γνωρίζουμε ακριβώς τα πλάνα της ινδοαγγλικής αυτής συνεργασίας, μιας και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στο 2023.

Τώρα μάλιστα οι πληροφορίες σχετικά με το πρώτο μοντέλο αυτής της σύμπραξης εντείνονται, καθώς τους τελευταίους δύο μήνες έχουν φωτογραφηθεί πρωτότυπα σε εξέλιξη τόσο στην Ινδία, όσο και στην Αγγλία, με τον ινδικό Τύπο πλέον να τοποθετεί την πρώτη άφιξη ίσως και μέσα στο 2022.

Αυτό πρακτικά θα σήμαινε πως ένα μικρό Triumph είναι πολύ πιθανό να ντεμπουτάρει στην επερχόμενη EICMA 2022 τον Νοέμβριο και πλέον μάλλον ξέρουμε κάτι περισσότερο επ’ αυτού, μιας και δύο φορές έχει φωτογραφηθεί ένα μονοκύλινδρο scrambler υπό εξέλιξη.

bajaj triumph 2

Οι Ινδοί υποστηρίζουν πως η πρώτη πράξη θα είναι ένας άμεσος αντίπαλος στη νέα γενιά Royal Enfield Classic/Meteor 350, άρα μιλάμε για ένα ανάλογου κυβισμού μοντέλο που λογικά θα εμφανιστεί σε διάφορες παραλλαγές – scrambler, roadster, ίσως και μικρό cruiser.

Η μοτοσυκλέτα που φωτογραφήθηκε πιο πρόσφατα από τον YouTuber MotoBob στην Αγγλία δείχνει να έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, με την εμφάνισή της πια καθορισμένη και ξεκάθαρη.

bajaj triumph motorcycle royal enfield black 4 1068x601
Ψηφιακή αναπαράσταση του Rushlane για την πρώτη κοινή μοτοσυκλέτα Triumph και Bajaj

Αυτό, αν μη τι άλλο, αφήνει να εννοηθεί πως οι υποσχέσεις για μοντέλα Triumph-Bajaj το 2023 μπορεί κάλλιστα να ευσταθεί.

Πηγή: Rushlane, MCN

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 17:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon