.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 11:12

Triumph TE-1 – Ολοκληρώθηκε η 4η φάση εξέλιξης, ραντεβού για αποκαλυπτήρια

Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Triumph ξεμπέρδεψε και με το 4ο στάδιο της εξέλιξής της και οδεύει προς την επίσημη παρουσίασή της.

Οι άνθρωποι της Triumph αποδεικνύονται … Άγγλοι στο ραντεβού τους με το χρονοδιάγραμμα εξέλιξης της πρώτης τους ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, ΤΕ-1. Τον Φεβρουάριο είχαν αναγγείλει το τέλος της τρίτης φάσης εξέλιξης, κατά την οποία είχαν παρουσιάσει το πρώτο πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο. Για τη συνέχεια είχε δουλειά στο δυναμόμετρο και δοκιμές στην πίστα.

Φτάνοντας στον Ιούνιο, η Triumph τηρεί κατά γράμμα το πρόγραμμά της, που προέβλεπε το τέλος της τέταρτης φάσης μέσα στο Καλοκαίρι του 2022. Όπερ και εγένετο.

triumph te 1 electric motorcycle 00008

Το ΤΕ-1 πέρασε τον απαραίτητο χρόνο του στο δυναμόμετρο για να στηθεί η απόδοση της μοτοσυκλέτας στα επιθυμητά επίπεδα και να καλιμπραριστούν τα ηλεκτρονικά της (riding modes, χαρτογραφήσεις, μετρήσεις κατανάλωσης και αυτονομίας κ.ο.κ.), ενώ στη συνέχεια μπήκε στην πίστα για να δοκιμαστούν όλα τα παραπάνω επί του πρακτέου.

Προς το παρόν η Triumph δεν αποκαλύπτει το παραμικρό σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας της, ωστόσο μας κλείνει από τώρα ραντεβού για την επόμενη φάση που είναι και η τελευταία στο πρόγραμμα: στις 12 Ιουλίου θα παρουσιαστεί επίσημα η τελική μορφή της Triumph TE-1.

triumph te 1 electric motorcycle 00006

Θυμίζουμε πως η Triumph εξελίσσει την ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα σε συνεργασία με τις Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd και WMG, με τη βοήθεια και τις υποδομές του Πανεπιστημίου του Warwick.

Δείτε στη συνέχεια ένα σύντομο βίντεο από τις δοκιμές της ΤΕ-1 σε δυναμόμετρο και πίστα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 11:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon