.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 12:18

Triumph Tiger 900 & Tiger 850 Sport - Νέα χρώματα για το 2023

H Triumph έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα χρώματα των Tiger 900 & Tiger 850 Sport για το 2023, στα οποία περιλαμβάνονται και μερικές πολύ όμορφες νέες επιλογές.

Για το 2023, τα Tiger 900 GT και Tiger 900 GT Pro έρχονται σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των ήδη γνωστών μας Sapphire Black και Pure White, μαζί με ένα πιο έντονο χρωματικό συνδυασμό Caspian Blue / Matt Graphite.

Ο νέος αυτός χρωματικός συνδυασμός συμπεριλαμβάνει ρεζερβουάρ, πλαινά πλαστικά, ρύγχος και φτερό σε μπλε (Caspian Blue) χρώμα με γκρι προστατευτικά ψυγείου.

Όσον αφορά στα Tiger 900 Rally και Rally Pro για το 2023 θα κυκλοφορήσουν επίσης σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών μας Pure White και Matt Khaki Green με λευκό πλαίσιο, συν ένα νέο Sandstorm.

Ο συνδυασμός Sandstorm αφορά σε ρεζερβουάρ και ρύγχος με μαύρες (Jet Black) λεπτομέρειες σε ρεζερβουάρ και προστατευτικά ψυγείου.

Το Tiger 850 Sport θα κυκλοφορήσει και αυτό σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των συνδυασμών Graphite / Caspian Blue και Graphite / Diablo Red, συν τον νέο συνδυασμό Graphite / Baja Orange, με ρεζερβουάρ σε γκρι (Graphite) χρώμα και πορτοκαλί (Baja Orange) λεπτομέρειες σε φτερό, ρύγχος, ρεζερβουάρ και προστατευτικά ψυγείου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon