.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:50

Triumph Street Triple – Υπό δοκιμή με Öhlins

Νέο Street Triple RS ή μια ακόμη πιο πολυτελής έκδοση για την οικογένεια TFC;

Οι φωτογραφίες με την υπό δοκιμή μοτοσυκλέτα της Triumph, που δημοσιεύει η αγγλική εφημερίδα MCN, προφανώς αφορούν το Street Triple. Σε αυτές διακρίνεται καθαρά η μεσαία γυμνή σπορ μοτοσυκλέτα των Άγγλων με μικρές επεμβάσεις στα πλαστικά της – μασκάκι προβολέα, πλαϊνά ψυγείου, χειρολαβές συνεπιβάτη – αλλά και μερικές πιο δραστικές επεμβάσεις.

Το πρώτο που ξεχωρίζει καθώς λάμπει ως χρυσός είναι το πιρούνι, το οποίο εδώ μοιάζει να είναι το Öhlins ΝΙΧ30 που συναντάμε και στο μεγάλο Speed Triple 1200 RS, ενώ στις τρέχουσες εκδόσεις Street Triple R και RS το μπροστινό φέρει την υπογραφή της Showa.

Επίσης, προσέχουμε τα ψηλά κλιπόν που αντικαθιστούν το παραδοσιακό ίσιο τιμόνι των Street Triple.

Τέλος, νέα έχουμε και στα φρένα, καθώς στις φωτογραφίες αναγνωρίζουμε μπροστά τις Brembo Stylema, μια ακόμη ανανεωτική πινελιά από τις Μ4 που φορά ως σήμερα το Street Triple, με τις δαγκάνες που ήδη έχουν φορεθεί στο Speed Triple.

street triple spy 4

Πλαίσιο και ψαλίδι δε δείχνουν οπτικά να έχουν αλλαγές από το τρέχον μοντέλο, και άλλες πληροφορίες δεν έχουμε ως αυτή τη στιγμή, έτσι δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς αν πρόκειται για μια γενική ανανέωση του μοντέλου, για μια αναβάθμιση έκδοσης (λ.χ. RS) ή μια εντελώς νέα έκδοση.

Το φρεσκάρισμα του RS ακούγεται λογικότατο, μιας και η μοτοσυκλέτα είναι ήδη δύο χρόνια στην αγορά, ενώ η ενσωμάτωση Öhlins και Brembo Stylema δημιουργεί μια “συμμετρία” με το ανάλογο RS μοντέλο της μεγάλης φαμίλιας Speed Triple.

Από την άλλη δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε μια κορυφαία έκδοση TFC (Triumph Factory Customs), αν και σε αυτήν την περίπτωση θα φαινόταν πιο ταιριαστή η χρήση των ημιενεργών αναρτήσεων της Öhlins που φορά το Speed Triple RR.

Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι πως κάτι ψήνεται στον οίκο των Street Triple και αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον νέες αναρτήσεις, φρένα και κλιπόν.

Πηγή: MCN 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon