.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 15:00

Triumph & Bretiling - Μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής και μοναδικό ρολόι οι πρώτοι καρποί της συνεργασίας

H νέα συνεργασία μεταξύ της Breitling και της Triumph Motorcycles ξεκίνησε με μια μοναδική premium περιορισμένη έκδοση της Speed Twin, και με το ξεχωριστό ρολόι Top Time της Breitling για το 2022. [Δελτίο Τύπου]

Και οι δύο εταιρείες είναι παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου, και με την Triumph να έχει ανεξίτηλη επίδραση στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.

Με απαράμιλλη κληρονομιά και ατελείωτο πάθος για μηχανική αριστεία, απόδοση και ομορφιά, αυτή η νέα συνεργασία καταδεικνύει την κοινή φιλοδοξία της Breitling και της Triumph που αγκαλιάζει
το μέλλον με ακλόνητη εστίαση στην τελειότητα στην κίνηση.

Γεννημένες από μια κοινή φιλοσοφία τολμηρού και πρωτότυπου σχεδιασμού, και την έφεση για δεξιοτεχνία σε ότι αφορά τη μηχανική ακρίβεια, αυτές οι δύο όμορφες εκδόσεις Triumph Breitling συνδυάζουν αυτές τις βασικές αξίες.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ TRIUMPH SPEED TWIN BREITLING

ΟΜΟΡΦΗ

• Στιλάτη και ξεχωριστή βαφή έκδοσης Breitling, που ενσωματώνει ένα μοναδικό Πολυχρωματικό Μπλε ταιριαγμένο με το γνήσιο χρώμα της Triumph Thunderbird του 1951.
• Χειροποίητα βαμμένες ρίγες
• Μοναδικά πολυτελή χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν:
- προσαρμοσμένες προσόψεις οργάνων με στιλιστικά στοιχεία από το σχέδιο του ρολογιού
- μοναδική διάτρητη μαύρη σέλα με ραμμένες λεπτομέρειες
- κατεργασμένες λεπτομέρειες κινητήρα τύπου billet με σήμανση

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ

• Πλήρως ρυθμιζόμενα διπλά αμορτισέρ piggy-back Öhlins πίσω ανώτερων προδιαγραφών με γυαλιστερά μαύρα ελατήρια, μοναδικά στην έκδοση Speed ​​Twin Breitling
• Όλες οι αναβαθμίσεις της Speed ​​Twin 2021 τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων της μεγαλύτερης ισχύος και της υψηλότερης απόδοσης, των φρένων, της ανάρτησης και των ελαστικών υψηλότερων προδιαγραφών, της βελτιωμένης τεχνολογίας και του ακόμη πιο όμορφου στιλ και λεπτομερειών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

• Περιορισμένη σε 270 κομμάτια Breitling edition παγκοσμίως
• Κάθε μοτοσυκλέτα μοναδική με ατομικά αριθμημένο καβαλέτο
• Πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph Nick Bloor και τον CEO της Breitling Georges Kern
• Ευκαιρία αγοράς ενός χρονογράφου Breitling Top Time Triumph περιορισμένης έκδοσης με εξατομικευμένο αντίστοιχο αριθμό έκδοσης

Μοναδικό και όμορφο Πολυχρωματικό Μπλε σχέδιο

Συμπληρώνοντας τη μπλε και μαύρη πρόσοψη του χρονομέτρου Breitling Speed ​​Twin edition, το όμορφο Πολυχρωματικό Μπλε της νέας έκδοσης Breitling Speed ​​Twin εμπνεύστηκε από το θρυλικό μπλε Triumph Thunderbird 6T, όπως απαθανατίστηκε από την Triumph του Marlon Brando στην εμβληματική ταινία «The Wild One» του 1953.

Το χρώμα ταιριάχτηκε με τη χρήση φασματογράφου πάνω σε ένα πρωτότυπο δειγματοληπτικό βιβλίο εργοστασιακών χρωμάτων της Triumph της δεκαετίας του 1950, χρησιμοποιώντας ένα άριστης κατάστασης τσιπ χρώματος της αρχικής βαφής της Thunderbird. Το Πολυχρωματικό Μπλε είναι ένα προσαρμοσμένο μικτό χρώμα, μασκαρισμένο στο χέρι και βαμμένο με ασορτί μαύρη ρίγα και γραφή Breitling. Αυτό το μοναδικό σχέδιο περιορισμένης έκδοσης συμπληρώνεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι που εφαρμόζει ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ομάδας βαφής της Triumph, Gary Devine, και ένα πλαϊνό πάνελ και μπολ προβολέα σε χρώμα Jet Black.

Πολυτελείς προδιαγραφές

Αυτή η πολύ ειδική έκδοση έρχεται με πλήρως ρυθμιζόμενα διπλά πίσω αμορτισέρ piggy-back Öhlins, με γυαλιστερά μαύρα ελατήρια και όλες τις αναβαθμίσεις της τελευταίας γενιάς Speed ​​Twin, όπως περισσότερη ισχύ και υψηλότερη απόδοση, φρένα, ανάρτηση και ελαστικά υψηλότερων προδιαγραφών, βελτιωμένη τεχνολογία και ακόμη πιο όμορφες λεπτομέρειες.

Μοναδικές λεπτομέρειες κινητήρα

Η Speed ​​Twin Breitling περιορισμένης έκδοσης διαθέτει διακοσμητικά συμπλέκτη και εναλλάκτη αλουμινίου με μηχανική επεξεργασία Billet, με διακριτικό σκούρο ανοδιωμένο φινίρισμα. Ειδικά για τα μοντέλα της έκδοσης Breitling, η εξαιρετικά επεξεργασμένη επωνυμία Breitling παρέχει πρόσθετη ιδιαιτερότητα.

Αποκλειστική πολυτελής δερμάτινη σέλα

Διάτρητη μαύρη δερμάτινη σέλα με ραφές σε γκρι αντίθεση, που συμπληρώνει το λουράκι ρολογιού Breitling edition, με φουσκωτές ραβδωτές λεπτομέρειες και μαύρη λεπτομέρεια μονής ραφής με κομψό κεντημένο σήμα Breitling "B".

Προσαρμοσμένες προσόψεις οργάνων Speed Twin Breitling

Αναπτυγμένη σε συνεργασία με την Breitling, η μοτοσυκλέτα περιορισμένης έκδοσης διαθέτει όμορφες μοναδικές προσόψεις οργάνων με στιλιστικά στοιχεία από το καντράν ρολογιού Breitling Top Time Triumph.

Περιορισμένη σε 270 σε όλο τον κόσμο

Αυστηρά περιορισμένη σε 270 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, κάθε Speed ​​​​Twin έκδοσης Breitling είναι εντελώς μοναδική, διαθέτει ένα ατομικά αριθμημένο καβαλέτο τιμονιού και καθεμία από αυτές θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph Motorcycles, Nick Bloor και τον Georges Kern, CEO της Breitling. Ο περιορισμένος αριθμός 270 διαθέσιμων κομματιών γιορτάζει τον παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 270 μοιρών της διάσημης Speed ​​​​Twin. Όλοι οι κάτοχοι Speed ​​​​Twin Breitling Limited Edition θα έχουν επίσης τη μοναδική δυνατότητα (εάν ζητηθεί έως τις 22 Ιουνίου 2022 / πρώτη ιδιοκτησία) να αγοράσουν τον δικό τους χρονογράφο Breitling Top Time Triumph περιορισμένης έκδοση με εξατομικευμένο αντίστοιχο αριθμό έκδοσης.

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ BREITLING TOP TIME TRIUMPH

ΟΜΟΡΦΟΣ 

• Ένα εντυπωσιακό καντράν με μπλε χρώμα παραπέμπει τόσο στο Πολυχρωματικό Μπλε της Speed ​​Twin όσο και σε ένα σπάνιο Breitling Top Time με μπλε καντράν από τη δεκαετία του 1970.  

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ

• Χρονογράφος υψηλής ακρίβειας για ανάγνωση χρόνου, χρονομέτρηση και παρακολούθηση ταχύτητας. Η κίνηση αποτελείται από ένα χρονόμετρο πιστοποιημένο από την COSC, πιστοποιεί την ανώτερη ακρίβεια.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ

• Κυκλοφόρησαν δύο ξεχωριστές εκδόσεις του χρονογράφου Top Time Triumph, με τη μία να προορίζεται για τους κατόχους Speed ​​Twin Breitling Limited Edition, ξεχωριστά αριθμημένη για να ταιριάζει με τον αριθμό έκδοσης της μοτοσυκλέτας.
 
Κομψή σχεδίαση με λεπτομέρειες

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, εμπνευσμένος από την κουλτούρα των αγώνων αυτοκινήτων και των café-racer, ο Willy Breitling ξεκίνησε να απαθανατίζει το καθοδηγούμενο από την ταχύτητα στιλ της εποχής, με μια εντελώς νέα αντίληψη του ρολογιού. Το αποτέλεσμα ήταν το Breitling Top Time, ένας αντισυμβατικός χρονογράφος που γρήγορα έγινε το ρολόι της επιλογής για ένα πλήθος ανδρών και γυναικών με σπορ προσανατολισμό, που έλκονται εξίσου από τις τολμηρές αναλογίες του ρολογιού.

Σήμερα αυτό το πνεύμα επιστρέφει σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις του χρονογράφου Top Time Triumph, με μία που προορίζεται ειδικά για όσους αγοράσουν Speed ​​Twin Breitling Limited Edition. Η έκδοση της core-collection διαθέτει ένα ιριδίζον, κάθετα βουρτσισμένο καντράν. Η έκδοση μόνο για ιδιοκτήτες έχει ένα λαμπερό καντράν φινιρισμένο με εφέ ηλιαχτίδας. Οι ιδιοκτήτες Speed ​​Twin που θα παραγγείλουν το ρολόι τους στην Triumph έως τις 22 Ιουνίου 2022, θα έχουν την προνομιακή ευκαιρία να αποκτήσουν αυτό το ρολόι κατά παραγγελία με χαραγμένο τον αριθμό της μοτοσυκλέτας τους.

Το αποκορύφωμα και των δύο εκδόσεων ρολογιών είναι το μπλε του πάγου των καντράν τους. Αυτό το μοναδικό χρώμα έχει ως αναφορά τόσο το Πολυχρωματικό Μπλε της Triumph Thunderbird 6T του 1951 όσο και ένα σπάνιο Breitling Top Time Ref .815 με μπλε καντράν από τη δεκαετία του 1970.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα διακριτικό δερμάτινο λουράκι με αγωνιστικό στιλ από δέρμα μοσχαριού που επιτρέπει στο καντράν να λάμπει. Τα λογότυπα Breitling και Triumph κάθονται διακριτικά στις 12 και 6 η ώρα. Οι υπερμεγέθεις ωστήρες ‘mushroom’ επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο των λειτουργιών διακοπής-εκκίνησης και επαναφοράς του χρονογράφου, ενώ η κλίμακα ταχυμέτρου υψηλής αντίθεσης παρέχει σαφή αναγνωσιμότητα των μετρήσεων ταχύτητας. Τα ρολόγια τροφοδοτούνται από το Breitling Caliber 23, ένα χρονόμετρο πιστοποιημένο από την COSC με απόθεμα ισχύος περίπου 48 ωρών.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι συλλέκτες: Οι θήκες των ρολογιών είναι χαραγμένες με ένα λεπτομερές σχέδιο του εμβληματικού παράλληλου δικύλινδρου κινητήρα Triumph. Η τοποθέτηση αυτού του σκίτσου είναι πολύ σκόπιμη. Αποδεικνύει τη βαθιά διαστρωμάτωση των λεπτομερειών στις ίδιες τις μοτοσυκλέτες, μερικές από τις οποίες είναι εμφανείς μόνο σε όσους έχουν στενή σχέση ιδιοκτησίας ή βαθιά γνώση των αυθεντικών μοτοσυκλετών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 19:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon