Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 11:05

Yamaha MT-07 2020 spy pics

Η έλευση του πρώτου κύματος των Euro 5 προετοιμάζει για πολλές ανανεώσεις στα μοντέλα του 2020 και το ΜΤ-07 φαίνεται πως θα είναι ένα εξ αυτών.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στην Αγγλική εφημερίδα MCN και απεικονίζουν ένα ΜΤ-07 βαριά καμουφλαρισμένο κάτω από χιλιόμετρα πλαστικής ταινίας, με πολλά καλώδια να το γυροφέρνουν και διάσπαρτες συσκευές σε σημεία που κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν.

Όλα αυτά βέβαια είναι απολύτως λογικά για μια μοτοσυκλέτα που δοκιμάζεται στον δρόμο, υποτίθεται εν κρυπτώ, ή τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ο καλοθελητής με την κάμερα και να τα βγάλει όλα στη φόρα.

Yamaha MT 07 04

Πληροφορίες για τη νέα μοτοσυκλέτα δεν έχουμε, οπότε ας το πιάσουμε αρχικά από το μάτι. Πλαίσιο, πιρούνι και φρένα μοιάζουν να μην έχουν αλλάξει (εξωτερικά), ενώ παρατηρούμε διαφορετικούς λαιμούς εξάτμισης που ενώνονται μπροστά από τον κινητήρα – αλλά δεν μοιάζουν να κρύβουν το τούρμπο που κάποιοι ονειρεύτηκαν μετά την αποκάλυψη σχετικών πατεντών.

Στα εμφανισιακά δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, δεδομένου ότι η μοτοσυκλέτα είναι αφενός πλήρως καμουφλαρισμένη, αφετέρου δείχνει σε τόσο πρόωρη φάση δοκιμών που θα μπορούσε απλά να φοράει ό,τι να’ ναι - όπως το παράταιρο ζεύγος μαύρης ζάντας μπροστά και πορτοκαλί πίσω.

Yamaha MT 07 09

Πάντως ο προβολέας θα μπορούσε να είναι νέος, μιας και το σχήμα του μοιάζει πιο τριγωνικό και δε φανταζόμαστε για ποιον άλλο λόγο να είναι κρυμμένος κάτω από μαύρες ταινίες, αντί να χρησιμοποιηθεί ένα στοκ κομμάτι στο "μουλάρι" δοκιμών.

Η παντελής απουσία ουράς και η μετακόμιση του πίσω φαναριού στη βάση της πινακίδας δεν μπορεί να κριθεί ρεαλιστικά σε αυτές τις φωτογραφίες, μάλλον είναι μια προσωρινή λύση για τις ανάγκες της δοκιμής που επιβάλλουν το τελάρο στην ουρά με ό,τι αυτό μεταφέρει.

Αφήνοντας την παρατήρηση, η λογική λέει πως η μοτοσυκλέτα πρωτίστως ανανεώνεται ενόψει Euro 5 και, κρίνοντας από το τι παίζει στον ευρύτερο ανταγωνισμό, περιμένουμε την ανανέωση να φέρει μερικά επιπλέον ηλεκτρονικά, όπως traction control, riding modes και ίσως ένα ανώτερο ABS – αν αυτά χωράνε σε μια τιμή που δε θα χαλάσει τον προσιτό και συμφέροντα χαρακτήρα που του έχει φέρει τόση επιτυχία ως τώρα στις αγορές.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube