.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 12:22

To νέο Yamaha ΜΤ-25 σε δοκιμές στην Ινδονησία

Στις αγορές της Νοτιανατολικής Ασίας, η γκάμα της Yamaha διαφέρει από την Ευρωπαϊκή και έτσι μεταξύ άλλων, αντί για MT-03, εκεί έχουν MT-25, στα 250 κ.εκ.Οι μοτοσυκλέτες, πέραν τις διαφοράς στην χωρητικότητας, είναι κατά τα άλλα ίδιες.

Επίσης, η Νοτιανατολική Ασία προηγείται στην παρουσίαση νέων εκδόσεων και αλλαγών σε αυτή την κατηγορία και έτσι, ότι συμβαίνει εκεί, είναι πολύ πιθανό να περάσει και στην Γηραιά Ήπειρό.

Το ότι εντοπίστηκαν λοιπόν δύο νέα MT-25 σε διαδικασία δοκιμών κοντά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, έχει και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αυτόπτη μάρτυρα λοιπόν, η νέα έκδοση τις μοτοσυκλέτας φέρει νέο, επιθετικής σχεδίασης μπροστινό φανάρι, το οποίο θυμίζει αρκετά ΜΤ-10 και ανεστραμμένο πιρούνι.

2019 Yamaha 25 2020 render1

Τώρα σε ότι αφορά σε βελτιώσεις σε άλλα σημεία, κυρίως σε ότι αφορά στα μηχανολογικά, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία. Παρ΄όλα αυτά, το TMC Blog μπήκε στον κόπο και δημιούργησε ένα rendering της νέας έκδοσης, βάση των στοιχείων που έδωσε ο αναγνώστης τους. Δεν είναι κακό…                

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha MT-07 2020 spy pics Yamaha EC-05 - Rebadged ηλεκτρικό scooter της Gogoro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon