.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 15:18

Yamaha Tritown - Tokyo Motor Show

 

Ηλεκτροκίνητο τρίτροχο “πατίνι”, παίρνει κλίσεις

 

Στη διεθνή ιαπωνική έκθεση στο Tokyo η Yamaha παρουσίασε στο περίπτερό της και ένα ηλεκτροκίνητο, τρίτροχο πατίνι χωρίς σέλα που μπορεί να πάρει κλίσεις και ονομάζεται Tritown.

yamaha tritown 6

Οι δύο εμπρός τροχοί του φέρουν τον μηχανισμό της ιαπωνικής εταιρίας που επιτρέπει στο Tritown να παίρνει κλίσεις στις στροφές -Leaning Multi-Wheel (LMW)- , με τον ηλεκτροκινητήρα να βρίσκεται στην πλήμνη του πίσω τροχού. Το Tritown μπορεί και παραμένει όρθιο όταν βρίσκεται σε στάση, χωρίς να απαιτεί κάποια ενέργεια από τον αναβάτη.

yamaha tritown 14

Η πρόταση της Yamaha για αστική μετακίνηση απευθύνεται σε όλους, αναβάτες και μη, και προσφέρει δυνατότητα για μετακίνηση μικρών αποστάσεων, ενώ διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις του (Μήκος x Πλάτος x Ύψος = 1.100 mm x 600 mm x 1.130 mm).

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon