Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2025 11:42

EICMA 2025 - SYM TTLBT 508 2026

Η βάση του Maxsym TL 508 σε νέα sport touring υλοποίηση.

Το νέο αυτό σκούτερ που η SYM περιγράφει ως "premium sport tourer maxi scooter" είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά πέρυσι στην EICMA, ωστόσο στην παραγωγή φτάνει τώρα ως μοντέλο 2026, αφού πρώτα παρουσιάστηκε στην Ταϊβάν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το TTLBT είναι ένα πλουσιότατο GT σκούτερ με τροχούς 15 ιντσών μπροστά και πίσω που ξεχωρίζει από την ενσωμάτωση βαλιτσών στο κορμί του, με εργονομία για άνετο ταξίδι, 16λιτρο ρεζερβουάρ και τον δικύλινδρο κινητήρα του TL 508 με 508 cc για 45 hp και 5 kgm.

Διακρίνεται σε από την αδρανειακή μονάδα (IMU) που χαρίζει cornering χαρακτηριστικά στο ABS 9.3 MSC της Bosch και το traction control (TC). Επίσης του επιτρέπει να διαθέτει ένα καινοτόμο για σκούτερ σύστημα, φώτα στροφής.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ride-by-wire ηλεκτρονικό γκάζι με τρεις ride modes με ασυνήθιστη διαμόρφωση: Πλήρης ισχύς με TC, πλήρης ισχύς χωρίς TC και Rain με περιορισμένη ισχύ και ενεργό TC.

Ο χειρισμός κεντρικού διακόπτη, κλειδαριάς τιμονιού και ανοίγματος σέλας είναι keyless, ενώ ο αναβάτης θα έχει μπροστά του μια μεγάλη οθόνη 7 ιντσών TFT με συνδεσιμότητα που περιλαμβάνει και συμβατότητα με Apple CarPlay.

Όλες οι πρακτικές ανέσεις είναι εκεί, με 37 λίτρα κάτω από τη σέλα και δύο πλαϊνές βαλίτσες με χωρητικότητες 14.4 και 13.6 λίτρων που αφαιρούνται εύκολα - κατά τη SYM - και η μεταφορική ικανότητα ολοκληρώνεται με τη σχάρα στην ουρά. Προσθέτουμε χαμηλή σέλα 780 mm με ρυθμιζόμενη στήριξη μέσης σε τρεις θέσεις, θερμαινόμενα γκριπ σε τέσσερεις σκάλες και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα για μια εικόνα της πολυτέλειας που υπόσχεται το TTLBT.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon