Το νέο αυτό μοντέλο που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο είναι ένα ευρύχωρο σκούτερ με τροχούς 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω, εξοπλισμό που στοχεύει στην πρακτικότητα και την άνεση και φιλική σέλα για κάθε ανάστημα στα 755 mm από το έδαφος.
Το Jepardo δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει φέρνοντας καινοφανή στοιχεία στην αγορά, αντιθέτως προτάσσει ένα κορμί με πλούσιους χώρους, μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα για να κάνει την καθημερινότητα παιχνίδι που, όπως όλα δείχνουν, θα έρχεται και σε ανταγωνιστική τιμή.
Οι διαφορές των δύο κινητήρων έγκειται σε τέσσερα χιλιοστά στη διάμετρο του πιστονιού, φτιάχνοντας δύο εναλλακτικές με μέγιστη απόδοση 24.3 hp για το μικρότερο (249 cc) και 25.5 για το μεγαλύτερο (278 cc). Ο λοιπός εξοπλισμός και η σχεδίαση των δύο εκδόσεων δεν έχει καμιά διαφορά.
Στον εξοπλισμό λοιπόν σημειώνουμε: ABS, traction control, Keyless 2.0, ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας (με το χέρι, χωρίς εργαλεία), σχάρα στην ουρά. αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για δύο κράνη, ρυθμιζόμενη στήριξη μέσης για τον αναβάτη, δύο παροχές USB A και C, LED φώτα.










