.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 20:12

Honda CRF 1000L Africa Twin 2015 - Νέες φωτογραφίες!

Από την κατοχύρωση της πατέντας

Νέες φωτογραφίες - για την ακρίβεια σχέδια, είδαν το φως της δημοσιότητας αφού η Honda έχει καταθέσει σχετική πατέντα για την νέα της μοτοσυκλέτα, CRF 1000L Africa Twin. Η νέα Adventure μοτοσυκλέτα η οποία παρουσιάστηκε αρχικά ως True Adventure στο σαλόνι EICMA στο Μιλάνο, ως πρωτότυπο, οδεύει ολοταχώς για την γραμμή παραγωγής. Οι πρώτες φωτογραφίες παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες στις οποίες δεν φαίνεται ακριβώς η μοτοσυκλέτα, αλλά και ένα video, από δοκιμές που έγιναν τον Μάρτιο. Ωστόσο, τα σχέδια που έχουν κατατεθεί στην Αμερική για την κατοχύρωση της μοτοσυκλέτας, είναι πλέον στην δημοσιότητα, και απουσιάζει παντελώς ο χαρακτήρας Adventure από πάνω. Θα λέγαμε μάλιστα ότι θυμίζει έντονα ένα Super Tenere 1200, με τα ασφάλτινα ελαστικά, το χαμηλό φτερό, την διπλή σέλα, και φυσικά, το γκρι χρώμα, να την αδικούν. 

Με λίγη φαντασία, χωμάτινα ελαστικά, και λάσπη, μας θυμίζει αμέσως την πρωτότυπη True Adventure, άρα, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά την νέα CRF 1000L Africa Twin. Βέβαια, το αρτικόλεξο L, μπορεί να αναφέρεται στην ''ασφάλτινη'' έκδοση, και να μας εμφανιστεί ξαφνικά κάποια πιο χωμάτινη, με γράμμα R ή X στο τέλος.
Παρατηρούμε πάνω στη νέα Africa Twin 1000, μία νέα εξάτμιση σε σχέση με του concept μοντέλου, ενώ άλλες αλλαγές δεν φαίνονται οπτικά.
Γεγονός είναι ότι η μοτοσυκλέτα δείχνει μαζεμένη και ο συναγωνισμός στις Adventure, θα γίνει ακόμη πιο δυνατός με τον ερχομό της, στα μέσα του Φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon