.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 13:38

Ducati Monster 2021 – Αποκαλυπτήρια λίαν συντόμως

Αναβάτης της εταιρείας στο WorldSBK αποκάλυψε μέσω των προσωπικών του κοινωνικών δικτύων πότε θα παρουσιάσει η Ducati το νέο Monster.

Στο τέλος του περασμένου μήνα η Ducati μας έκλεισε πέντε ξεχωριστά ραντεβουδάκια για ισάριθμες παγκόσμιες διαδικτυακές πρεμιέρες. Ουσιαστικά μιλάμε για τα νέα μοντέλα του 2021, τα οποία ως τώρα θα συνιστούσαν ήδη παλαιωμένα νέα, καθώς θα τα είχαμε δει είτε στην Intermot στις αρχές του Οκτωβρίου ή στην EICMA την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Μόνο που οι συνθήκες άλλαξαν δραματικά τον κόσμο μας, σαλόνια δεν έγιναν και όλη επικαιρότητα πλέον περνά αποκλειστικά μέσω καλωδίων και οθονών.

Στις 5 Νοεμβρίου η πρώτη γεύση του 2021 άνοιξε με το νέο Multistrada V4, μιαν εβδομάδα αργότερα έσκασε μύτη το νέο XDiavel και το φρεσκάρισμα των Scrambler 1100 και 800, ενώ στις 18 Νοεμβρίου εμφανίστηκε η αθλητική πτέρυγα της εταιρείας με τα Panigale V4, V4 S και V4 SP, καθώς και το ανανεωμένο SuperSport 950.

unnamed

Το τέταρτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, όπου ήδη η Ducati μας προλογίζει την παρουσίαση του νέου Diavel 1260 Lamborghini, μια συνεργασία που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις.

Όσο για την πέμπτη και τελευταία προγραμματισμένη παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου, ο αναβάτης της Ducati στο WorldSBK, Michael Rinaldi, αποκάλυψε στο Instagram του τι ακριβώς να περιμένουμε: το νέο Monster!

Μας προσέφερε και μια φωτογραφία, η οποία ωστόσο δεν αποκαλύπτει και πολλά. Γνωρίζουμε ωστόσο ήδη από πριν πως το νέο Monster πιθανότατα θα καιτονομήσει με ένα νέο αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ ακόμη διχάζουν οι απόψεις περί του κινητήρα του. Διαβάσαμε για τη νέα μέρα του 821, αλλά και για Monster 950 με τον δικύλινδρο Testastretta που ήδη τροφοδοτεί τα αντίστοιχα Multistrada, SuperSport και Hypermotard.

Ό,τι και να είναι, αυτό θεωρητικά θα κλείσει τον κύκλο των παρουσιάσεων της Ducati ενόψει 2021, αν και ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Έτσι κι αλλιώς δεν παρουσιάστηκαν όλα μέσα στο πεντάπτυχο πλάνο Ducati 2021 World Premiere, καθώς το ανανεωμένο Streetfighter V4/S είχε ήδη αποκαλυφθεί νωρίτερα.

Ποιος ξέρει αν μας επιφυλλάσσουν καμιά ακόμη έκπληξη εκεί στο Borgo Panigale για κερασάκι στο τέλος;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 13:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon