.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 12:06

Ducati Monster 2021 – Αλουμινένιο πλαίσιο σίγουρα, μα με ποιον κινητήρα;

Νέα διαρροή ψηφιακών σχεδίων τριτώνει τις φήμες πως η Ducati αποποιείται του ατσάλινου χωροδικτυώματος στην επόμενη μέρα των Monster.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε μια μικρή συλλογή θαμπών κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Motorrad μας έδωσε μια πρώτη γεύση για τη νέα γενιά Monster που ετοιμάζει η Ducati ενόψει 2021. Σε αυτές η μεγάλη είδηση είναι η αντικατάσταση του χαρακτηριστικού ατσάλινου χωροδικτυώματος από ένα νέο αλουμινένιο πλαίσιο, διατηρώντας την υπόλοιπη αισθητική της μοτοσυκλέτας εν πολλοίς στις γνώριμες γραμμές της θρυλικής ιταλικής φαμίλιας.

Λίγες μέρες αργότερα διάρρευσε μια εικόνα από μπροσούρα της Ducati που μας δείχνει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε μια πιο επίσημη εκδοχή: αλουμινένιο πλαίσιο με έναν υγρόψυκτο V2 ως φέρον τμήμα του.

Το ζήτημα τριτώνει τώρα με ένα ζευγάρι ψηφιακών σχεδίων (renders) που περιγράφονται ως προερχόμενα από τα ενδότερα της Ducati.

Το ιταλικό Omnimoto, όπου τα συναντήσαμε, ωστόσο περιπλέκει λίγο την κατάσταση ως προς το ποιόν της μοτοσυκλέτας. Η αρχική δημοσίευση του Motorrad μιλούσε για ένα Monster 950, όπου ο κινητήρας προέρχεται από τις αντίστοιχες Multistrada και Hypermotard 950.

Ωστόσο οι Ιταλοί συνάδελφοι ισχυρίζονται τώρα στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή του πως πρόκειται για το νέο Monster 821.

Ποια είναι η πραγματικότητα παραμένει άγνωστο ως αυτή τη στιγμή, με το μόνο βέβαιο να αφορά στην αλλαγή του πλαισίου. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε λογικά σύντομα, καθώς τους επόμενους δύο μήνες αναμένεται ομοβροντία ψηφιακών παρουσιάσεων των νέων μοντέλων 2021 – καθόσον πλέον οι διεθνείς εκθέσεις μοτοσυκλέτας μας τελείωσαν για φέτος ελέω κορωνοϊού.

Πηγή: Omnimoto

ducati monster 821 2021 no traliccio 1

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon