.
Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 11:11

Ducati Multistrada V4 - Νέες «κατασκοπικές» φωτογραφίες στο χώμα

Η Ducati κατέχει άριστα το άθλημα του χτισίματος της προσμονής των οπαδών της, κάτι που φαίνεται και με τις τελευταίες «κατασκοπικές» φωτογραφίες στο χώμα, του επερχόμενου Multistrada V4.

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες του Multistrada V4 έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και καιρό, ενώ αυτή είναι η πρώτη φουρνιά τους στο χώμα.

Όπως περιμέναμε η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν έτοιμη για την επίσημη παρουσίαση της, που θα γίνει στα τέλη του 2020, είτε ως concept, είτε σε μορφή παραγωγής, ενώ μάλλον θα το δούμε στους dealer το 2021, εκτός κι αν η ιστορία με την Covid-19 καθυστερήσει την έλευση του.

Οι συντάκτες του ξένου τύπου όπου εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, αναφέρουν πως ο κινητήρας του νέου Multi V4 μάλλον θα είναι ολοκαίνουργιος, και όχι μια αποδυναμωμένη έκδοση του Panigale των 1.262 κ.εκ…

Το μονόμπρατσο ψαλίδι από το παλιό μοντέλο εγκαταλείφθηκε για χάρη ενός συμβατικού με δύο μπράτσα, ενώ θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με το δικύλινδρο Multistrada 950.

Οι διαστάσεις των τροχών της μοτοσυκλέτας θα είναι 19 μπροστά και 17 ιντσών πίσω, ενώ αναμένουμε φυσικά ένα πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, με την προσθήκη και του ραντάρ που αναμένουμε για το σύστημα adaptive cruise control.

Κι αν περιμένατε 2 εκδόσεις της μοτοσυκλέτας, όπως με το δικύλινδρο Multi (road και endure), οι πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν πως το Multistrada V4 δεν θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις που να διαχωρίζουν άσφαλτο από χώμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon