.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 12:20

Ducati Multistrada V4 - Αποκαλύπτεται στις 15/10/2020, ιδού το microsite του, και το πρώτο teaser

Η Ducati ξεκίνησε μια σειρά από teaser αναρτήσεων στα scoial media της, που αφορούν στην παρουσίαση του νέου Multistrada V4, που θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 15 Οκτωβρίου. Μείνετε ενήμεροι, παρακολουθώντας το νέο microsite της μοτοσυκλέτας.

Αυτά που γνωρίζουμε για την ώρα για το επερχόμενο Multistrada V4 είναι πως η μοτοσυκλέτα δεν θα φέρει τον κινητήρα του Panigale V4, αλλά ένα καινούργιο μοτέρ σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση.

Στο microsite της νέας Adventure μοτοσυκλέτας των Ιταλών, βλέπουμε τη Ducati να μας καλεί να αναθεωρήσουμε τα πρότυπα μας (Change Paradigm), και να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι.

“Ένας νέος V4 κινητήρας. Ένας τεχνολογικός στυλοβάτης βασισμένος σε 4 θεωρήματα, που επεκτείνει και βελτιώνει την καινοτομία τελευταίας γενιάς.

Ένα νέο πρότυπο που εξυψώνει την αθλητικότητα του DNA της Ducati σε νέους ορίζοντες πολυχρηστικότητας και αξιοπιστίας.”

Το πρώτο από τα τέσσερα “θεωρήματα” που θα ανεβάσει στο microsite του Multistrada V4 πριν την αποκάλυψη του, έχει ως εξής:

“Θεώρημα #1
4 είναι ελαφρύτεροι από 2
Η προσαρμογή του V4 σε μικρότερη διάμετρο (bore) επιτυγχάνει τον στόχο της μείωσης βάρους κατά 1.2 κιλά, σε σχέση με την προηγούμενη V2 γενιά.”

Τα επόμενα “θεωρήματα” για τη μοτοσυκλέτα θα δημοσιευτούν στις 1, 8 και 13 Οκτωβρίου πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου στις 15.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon