.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 10:40

Ducati Multistrada V4 - Δεύτερο Teaser - 170 Hp;

Η Ducati ανέβασε το δεύτερο… «θεώρημα» της (βλ. teaser) στο microsite του επερχόμενου Multistrada V4, θεώρημα που είναι εξαιρετικά λιτό, παρόλα αυτά έχουμε νέες πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα.

Το θεώρημα μας λέει πως «the power is smooth and thrilling on demand”, ήτοι «η δύναμη είναι γλυκιά και συναρπαστική όταν το θέλεις». Πολύ ωραία. Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Πως έχει γραμμικό ψεκασμό; Πως μπορείς να πηγαίνεις βόλτα, δίχως η τροφοδοσία να σε πιέζει να ανεβάσεις στροφές; Πως παράλληλα μπορείς να πιέσεις ψηλά και να πάρεις απλόχερα δύναμη; Κάτι τέτοιο.

Ενδιαφέρον όμως έχουν και οι πληροφορίες από τον ιταλικό τύπο που κάνουν λόγο για χωρητικότητα 1.158 κυβικά εκατοστά, με απόδοση 170 hp και όχι 180 ή 200 όπως ακουγόταν προηγουμένως.

Η Ducati θέλει πρωτίστως να παρουσιάσει μια μεγάλη Adventure που να είναι φιλική στην οδήγηση αλλά και στην κατανάλωση απευθυνόμενη στους πολλούς, και όχι ένα κτήνος που να απευθύνεται στους λίγους. Κι έτσι βγάζει περισσότερο νόημα και το 2ο «θεώρημα».

Εντυπωσιακή είναι τώρα μια θεωρία που πλασάρει ο Jensen Beeler του Asphalt & Rubber, πως πέρα από το Adaptive Cruise Control που πρώτη θα φέρει η Multistrada V4, πιθανώς οι Ιταλοί να δίνουν στον αναβάτη τη δυνατότητα να… απενεργοποιεί τους 2 από τους 4 κυλίνδρους για off-road οδήγηση, ώστε να βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα για το χώμα! Ωραία ιδέα Jensen, αν και δεν πιστεύουμε πως θα υλοποιηθεί.

Βρισκόμαστε εις αναμονή δύο ακόμα «θεωρημάτων» (8 και 13 Οκτωβρίου) μέχρι τις 15/10/2020 που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon