.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 13:32

Ducati Scrambler 800 2021– Νέα μοντέλα και χρώματα

Η οικογένεια των Scrambler 800 αποκτά ένα νέο μοντέλο, Nightshift, μια νέα έκδοση, Desert Sled και φρέσκο χρώμα στο Icon.

Είναι μια οικογένεια μοντέλων που διαρκώς διευρύνεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς με στοχευμένες αλλαγές. Η σειρά των Scrambler 800 για το 2021 αλλάζει σύνθεση, καθώς σταματούν οι εκδόσεις Full Throttle και Cafè Racer, με νέα μοντέλα να έρχονται στη θέση τους.

Η τεχνική βάση της οικογένειας δεν αλλάζει, καθώς είναι προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές Euro 5 με τον αερόψυκτο L-twin 803 cc στην πιο πρόσφατη αναβάθμιση με cornering ABS, φρέσκα όργανα κλπ.

MY21 DUCATI SCRAMBLER NIGHTSHIFT 2 UC209543 Mid

Scrambler Nightshift

H Ducati αποφάσισε να κόψει από τη γκάμα της οικογένειας τα Full Throttle και Cafè Racer, αντικαθιστώντας τα με το νέο Nightshift που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά στοιχεία των δύο παραπάνω μοντέλων. Έτσι έχουμε ένα νέο Scrambler που φέρει γονίδια τόσο από την cafè racer σχολή, όσο και από το flat track.

Το χρώμα του νέου μοντέλου είναι το γκρίζο Aviator Grey και ξεχωρίζει από τα εξής στοιχεία:

- Ίσια σέλα σε στυλ Cafè Racer
- Ίσιο και στενό τιμόνι
- Καθρέπτες αλά Cafè Racer
- Πλαϊνά number plates στο στυλ που γνωρίσαμε από το Full Throttle
- LED φλας
- Ακτινωτές ζάντες

MY21 DUCATI SCRAMBLER DESERT SLED 02 UC209577 Mid

Scrambler Desert Sled

Η on-off έκδοση του Scrambler 800 δεν αλλάζει μηχανολογικά για το 2021, παρά μόνο στην εμφάνιση, καθώς εισάγεται ο νέος χρωματισμός Sparkling Blue με κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες ως φόρος τιμής στις μοτοσυκλέτες Enduro της δεκαετίας του 1980.

Η τεχνική του βάση παραμένει ως είχε, με 19άρη μπροστινό τροχό, πιρούνι Kayaba 46 mm με μεγάλη διαδρομή (200 mm), με μόνη άλλη διαφορά τη χρήση ενός νέου αντιολιοσθητικού καλύμματος στη σέλα.

MY21 DUCATI SCRAMBLER ICON RED 01 UC209559 Mid

Scrambler Icon

Το βασικό μοντέλο της σειράς, Icon, δεν αλλάζει καθόλου για το 2021 και, μαζί με το Icon Dark, συνεχίζει ως είχε στο νέα σεζόν.

Η μόνη διαφοροποίηση αφορά σε έναν νέο χρωματισμό Ducati Red, δηλαδή το παραδοσιακό κόκκινο της εταιρείας, που θα στηθεί στις βιτρίνες του δικτύου της εταιρείας δίπλα στο ήδη γνωστό μας κίτρινο Icon, δηλαδή αυτό με τη βαφή 62 Yellow.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon