.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 12:01

Realme - Θα φτιάξει ηλεκτρικά scooter;

Ο γνωστός Κινέζος κατασκευαστής smartphone Realme φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο του και στα e-scooter, όπως δείχνουν πατέντες, ακολουθώντας το αντίπαλο δέος της Xiaomi.

Μετά την Xiaomi με το Himo T1, τώρα έρχεται από ότι φαίνεται και η σειρά της Realme να ξεκινήσει να κατασκευάζει μικρά ηλεκτρικά scooter.

Η Realme, με έτος ίδρυσης το 2018, είναι από τα πιο hot ονόματα στα smartphone αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ποιοτικά value for money τηλέφωνα με εξαιρετικές προδιαγραφές. Μόνο τον Απρίλιο του 2021 πούλησε 1 εκατομμύριο συσκευές στην Κίνα, ενώ κατέχει ρεκόρ περισσότερων εξαγωγών στο ταχύτερο χρονικό διάστημα, με 100 εκατομμύρια smartphones σε μόλις 37 μήνες!

Πρόσφατα, η Realme κατέθεσε πατέντες για την κατασκευή ηλεκτρικών scooter στην Ινδία, ενώ το ίδιο είχε κάνει και το 2018, 4 μήνες μετά την παρουσίαση του πρώτου τηλεφώνου της.

Βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε αν η δεύτερη πατέντα θα οδηγήσει όντως σε κάποιο e-scooter όπως το Himο T1 της Xiaomi, ή αν η σκέψη θα μείνει στο ράφι.

Πηγή: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon