.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 12:04

Το Super Soco CU-X έρχεται στην Ελλάδα από τη Motoway

Ποιοτικό κι εξελιγμένο E-Scooter από την Xiaomi σε δυνατή τιμή!

Η Motoway, που εισάγει μεταξύ άλλων τα δίκυκλα της Benelli και της Keeway, ανακοίνωσε πως φέρνει σύντομα στην Ελλάδα το high-tech ηλεκτρικό scooter Super Soco CU-X σε μια ιδιαιτέρως δελεαστική τιμή.

Πίσω από τα ηλεκτρικά δίκυκλα της Super Soco κρύβεται ο τεχνολογικός κολοσσός της Xiaomi, που συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Από smartphones και έξυπνο σπίτι, στα smart ηλεκτρικά οχήματα, πατίνια, scooter και μοτοσυκλέτες.

super soco cux motoway 2

Το Super Soco CUx είναι το τελευταίο e-scooter της φίρμας, ένα προηγμένο ηλεκτρικό δίκυκλο δεύτερης γενιάς, μετά τα προηγούμενα μοντέλα TS & TC.

Διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 30 Ah, που δίνει στο scooter αυτονομία 75-80 χιλιομέτρων. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και μπορεί να φορτιστεί και εκτός scooter (ζυγίζει 10,5 κιλά), ενώ το ελαφρύ scooter ζυγίζει μόλις 70 κιλά.

super soco cux motoway 15

Σημειώστε πως η μπαταρία του CU-x είναι ίδιου τύπου με τις μπαταρίες του Tesla Model S ενώ με ταχυφορτιστή φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες.

super soco cux motoway 1

Ο δυνατός κινητήρας των 2700 watt είναι της Bosch και βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Σημειώστε πως η τελική ταχύτητα του CUx είναι περιορισμένη στα 45 χλμ/ώρα για να περνάει προδιαγραφές 50αριού και να οδηγείται με το ανάλογο δίπλωμα.

Στα φρένα βρίσκουμε 2 δισκόφρενα με EBS, που σταματάνε το scooter σε 1,8 μέτρα όταν ταξιδεύετε με 20χλμ/ώρα.

super soco cux motoway 3

Η ψηφιακή οθόνη των οργάνων συνδέεται με το smartphone του αναβάτη μέσω ενός app, υπάρχει θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών και Smart Key, ενώ τα LED φώτα είναι άκρως εντυπωσιακά και κάνουν το scooter διακριτό από μακριά.

super soco cux motoway 10

Μια ενδιαφέρουσα τεχνολογική πινελιά είναι η HD κάμερα (στον προαιρετικό εξοπλισμό) που ενσωματώνεται μπροστά, κάμερα που τραβάει ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ξεκινήσει το CUx, στέλνοντας το βίντεο στο κινητό του αναβάτη!

super soco cux motoway 12

Το Super Soco CUx αναμένεται σύντομα στην χώρα μας από τη Motoway, σε τιμή κοντά στα 2.400 ευρώ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 12:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon