.
Κατηγορία Super Soco
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 18:17

Video Test Ride - Super Soco CUX 2020

Κείμενο: Σπύρος Τσαντήλας
Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης
Συνεργάστηκε: Κώστας Γκαζής

Το μικρό ηλεκτρικό σκούτερ της Super Soco βάθληκε να αποδείξει την εγκυρότητα της έκφρασης “μικρό στο μάτι, μεγάλο στο...”

Ζούμε συγκλονιστικές εποχές, δεν υπάρχει πια αμφιβολία. Δεν είναι μόνο τα παγκόσμια γεωπολιτικά γεγονότα, πόλεμοι επαναστάσεις και πανδημίες, αλλά και το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα είμαστε οι 2-3 γενιές που θα ζήσουν το τέλος του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η σχετική κουβέντα προφανώς και δεν είναι της παρούσης, αλλά αυτό έχω στο μυαλό μου διαρκώς τώρα που άρχισε δειλά-δειλά να κινείται η ηλεκτρική αγορά και στη χώρα μας επ’ ευκαιρία των επιδοτήσεων απόκτησης τέτοιων οχημάτων.

Όντας πατροπαράδοτοι μοτοσυκλετιστές, μεγαλωμένοι με καρμπυρατέρ και γκρινιάζοντας διαρκώς που εξαφανίστηκαν οι ντίζες από τις γκαζιέρες, το πέρασμα του ποδιού πάνω από ένα αμιγώς ηλεκτρικό δίκυκλο φέρνει, αν μη τι άλλο, μια φρεσκάδα που αναπόφευκτα είχε λείψει μετά από 20 χρόνια δοκιμών μοτοσυκλετών.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδώ ή απολαύστε το video στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video Test – Super Soco CPX 2020
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon