.
Κατηγορία Super Soco
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 19:55

Video Test – Super Soco CPX 2020

Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει στην Ελλάδα η Super Soco θέλει να κοιτάξει στα μάτια τα βενζινοκίνητα 125.

Πριν από μερικούς μήνες δοκιμάζαμε το CUX, το μικρό ηλεκτρικό σκούτερ της Super Soco που προσφέρει αστικές υπηρεσίες στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων και, όπως αποδείχθηκε, τα καταφέρνει εξαιρετικά. Η κλάση των 50αριών χαρακτηρίζεται από το ανώτατο όριο ταχύτητας 45 km/h, γνώρισμα που τρόπον τινά ανακατεύει τον ανταγωνισμό σε ένα αρκετά ομοιογενές σύνολο. Περιορισμένα από το ίδιο καπάκι, όλα τα σκούτερ της κατηγορίας αρχίζουν να μοιάζουν πολύ από πλευράς δύναμης.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ ή απολαύστε το video της δοκιμής στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 19:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video Test Ride - Super Soco GPX Video Test Ride - Super Soco CUX 2020 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon