.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 14:03

Xiaomi 4 Ultra – Το ηλεκτρικό πατίνι που θέλει κορυφή

Μπορεί να είναι αμφισβητούμενα σαν μέσα μεταφοράς ακόμα, όμως είναι γεγονός ότι τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μια λύση κινητικότητας, που ολοένα και αναπτύσσεται.

Ο πασίγνωστος τεχνολογικός γίγαντας Xiaomi παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό πατίνι του, ονόματι Electric Scooter 4 Ultra. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο κορυφής γκάμας και φέρει τεχνολογικές λύσεις, που το φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις μοτοσυκλέτες –όπως συμβαίνει τελικά και με τα ηλεκτρικά πατίνια στο σύνολο τους.

Το νέο Xiaomi 4 Ultra φέρει ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 500 Watt και μέγιστης στιγμιαίας ισχύος στα 940 Watt, ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι το μοντέλο έχει ικανότητα μεταφοράς έως 150 κιλά και μπορεί να ανέβει ανηφόρες κλίσης έως 25%. Η ανακοινώσιμη αυτονομία του, φτάνει τα 70 χιλιόμετρα με μία φόρτιση η οποία διαρκεί 6,5 ώρες. Το βάρος του μοντέλου ανακοινώνεται στα 24,5 κιλά.

Ενδιαφέρον έχουν οι τεχνικές λύσεις στην ανάρτηση και τα φρένα του νέου ηλεκτρικού scooter: Το Xiaomi 4 Ultra έχει ανάρτηση και εμπρός, και πίσω, ενώ και στα φρένα χρησιμοποιούνται δύο ταμπούρα, με σύστημα E-ABS. Με όσες πληροφορίες έχουμε μέχρι τώρα, η τιμή του Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra ανέρχεται στα 999 ευρώ, ενδεικτική λιανικής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 16:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon