.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 08:25

Damon Motors – Επέκταση στην Ινδονησία

Η Damon Motors ανακοίνωσε συνεργασία με την ινδονησιακή εταιρεία PT Indika Energy, η οποία θα είναι ο διανομέας των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της στην τοπική αγορά.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Damon, Jay Giraud, δήλωσε: «Το ταξίδι μου με τον Damon ξεκίνησε στην Ινδονησία, επομένως αυτή η συνεργασία με την Indika Energy μου φέρνει τον κύκλο, ανοίγοντας την πόρτα για να μεταμορφώσω τη βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο μια μέρα. Η Ινδονησία έχει θέσει ως στόχο να φτάσει τις μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2060. Η Damon είναι εξίσου δεσμευμένη με την Indika Energy να επιτύχει αυτόν τον στόχο από κοινού.»

Εντωμεταξύ, η ιδέα για τη δημιουργία της Damon ήρθε στο Giraud κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τζακάρτα της Ινδονησίας το 2016, μια χώρα που κατέχει τη μεγαλύτερη διείσδυση δίτροχων οχημάτων στον κόσμο. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε Damon Motors.

hyper2.jpg

Με τη σειρά του, ο Azis Armand, CEO του ομίλου της Indika Energy, πρόσθεσε: «Η Ινδονησία έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μεταμορφώσει την εμπειρία οδήγησης για εκατομμύρια ανθρώπους που εξαρτώνται από δύο τροχούς. Το όραμά μας για την ηλεκτροκίνηση αντικατοπτρίζεται στη Damon. Μέσω της θυγατρικής μας, PT Ilectra Motor Group (IMG), δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και το υποστηρικτικό τους οικοσύστημα στην Ινδονησία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες για συνεργασία για την επιτάχυνση της στρατηγικής μας για την προώθηση της αγοράς και την επίτευξη του μηδενικού στόχου της χώρας».

Η συνεργασία του Damon με την Indika Energy έρχεται καθώς η εταιρεία πλησιάζει σε ορόσημο 100 εκατομμυρίων δολαρίων στις παραγγελίες για τις μοτοσυκλέτες της. Υπενθυμίζουμε πως η Damon αποκάλυψε το HyperSport το 2020 και το HyperFighter το 2022, έχοντας δυο μοντέλα στη γκάμα της.

Πηγή: motorcyclenews.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon