.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 19:08

Honda XL750 Transalp Rothmans Concept – Από το Dakar στο δρόμο

Ένα πιο «έτοιμο για όλα» Transalp 750 είναι ίσως ο ευσεβής πόθος πολλών, με την ελβετική Rubberdust να φέρνει την εικόνα έστω μιας μοτοσυκλέτας για το.. Dakar.

Κάπως έτσι, η Rubberdust πήρε τη χρωματική παλέτα του εμβληματικού –εκ της καπνοβιομηχανίας- χορηγού και έφερε την εικόνα του νέου Transalp στα δεδομένα της δεκαετίας του ‘80. Ήταν άλλωστε το 1982 –ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της Honda στο θεσμό- όταν ο Cyril Neveu θα έπαιρνε την πρώτη νίκη εκ μέρους των Ιαπώνων, με μια μοτοσυκλέτα παρομοίων αποχρώσεων.

transalprbr2.jpg

Πέρα από το μάθημα ιστορίας όμως, ας επιστρέψουμε στα γραφικά της Rubberdust, τα οποία μάλιστα στην παρουσίαση τους συνοδεύονται και από ένα α λα rally πύργο, ανεμοθώρακα και προβολέα της ελληνικής Aurora Rally! Το εν λόγω σετ αυτοκόλλητων έχει ήδη ξεπουλήσει με τιμή διάθεσης μάλιστα στα 259 ευρώ.

Περισσότερες προτάσεις για το νέο Transalp 750 και όχι μόνο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, ειδάλλως έχουμε και εμείς τη δική μας «πρόταση» για γραφικά εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 19:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon