.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 17:57

Κρήτη – Μπαράζ τροχαίων με δίκυκλα μέσα σε δυο μέρες

Το διήμερο Καθαράς Δευτέρας και Τρίτης μέτρησε τρία ατυχήματα με δίκυκλα στο Ηράκλειο της Κρήτης με χειρότερο την παράσυρση πεζής που οδήγησε στο θανατηφόρο τραυματισμό της.

Τραγικότερο των τριών ατυχημάτων ήταν εκείνο που συνέβη το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όταν δίκυκλο παρέσυρε μια άτυχη 63χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τη Λεωφόρο Κνωσσού. Παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών, δυστυχώς η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της. Νωρίτερα την ίδια μέρα, αναβάτης έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του με αποτέλεσμα τον επιπόλαιο τραυματισμό του. Ωστόσο, όταν είδε το ασθενοφόρο που κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες, φέρεται να επιτέθηκε στον οδηγό του, ενώ άρχισε να προκαλεί και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εν τέλει, στο σημείο έσπευσε αστυνομία προχωρώντας στην σύλληψη του.

Σήμερα Τρίτη 28/2, σε κεντρικό πεζόδρομο και πάλι του Ηρακλείου –και συγκεκριμένα στην 25η Αυγούστου- τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00, όταν μηχανάκι συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής. Ο 39χρονος αναβάτης γλύτωσε τα χειρότερα με τραυματισμό στο πόδι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon