.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 14:38

EICMA 2017 – Evoke Urban Classic 2018

 

To δεύτερο  e-μοντέλο του κινεζικού κολοσσού, που έχει σχέση με την… apple.

 

 

H Evoke είναι μια νεοσύστατη κινεζική  εταιρεία παραγωγής ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, η οποία παρουσίασε στο Μιλάνο ένα νέο μοντέλο, το Urban Classic, διπλασιάζοντας την γκάμα της που αποτελούταν από μια μονό μοτοσυκλέτα, την Urban S.

1

Με τις διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο μοντέλων να είναι μόνο αισθητικής φύσεως (φανάρι, σέλα και καθρέπτες), τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι κοινά και για τα δύο μοντέλα: Μοτέρ (hub, στο κέντρο του πίσω τροχού)το οποίο αποδίδει 25 ίππους και 11,8 kg-m ροπής, τελική ταχύτητα  130 χλμ./ώρα, μπαταρία 8,7 kWh με αυτονομία 120 έως και 200 χιλιόμετρα, ατσάλινο πλαίσιο, ρυθμιζόμενο USD πιρούνι και σύστημα φόρτισης της μπαταρίας κατά την πέδηση.

3

Θα μπορούσε να είναι άλλη μια e-μοτοσυκλέτα, μιας και κανένα από τα χαρακτηριστικά της δεν προκαλεί εντύπωση, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την Εvoke, η οποία και “μετρά”!

4

Πρόκειται για τον κατασκευαστικό κολοσσό Foxconn, γνωστό για την συνεργασία του με την apple και την παραγωγή πολλών προϊόντων της εταιρείας στις εγκαταστάσεις του στην Κίνα.

Η δυναμική της Foxconn είναι τεράστια σε ότι αφορά στην παραγωγή και ο στόχος που έχει τεθεί για τις μοτοσυκλέτες τις Evoke, είναι η τιμή τους να μην ξεπερνά τα 10.000 δολάρια.

Περισσότερα για την Evoke, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της, ΕΔΩ.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΙCMA 2017 – Brough Superior Pendine Sand Racer EICMA 2017 – Askoll eS 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon