.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:21

ΕΙCMA 2017 – Brough Superior Pendine Sand Racer

 

Εξωτική, εκκεντρική και πολύ πολύ ακριβή!

 

Οι Brough Superior έχτισαν τον μύθο τους, όντας ασυνήθιστες για την εποχή τους μοτοσυκλέτες για λίγους, που μπορούσαν να ανταποκριθούν στη πολύ υψηλή τιμή τους.

Στις ίδιες βάσεις “πατάει” και η αναγεννημένη εταιρεία στο σήμερα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο μοντέλο Pendine Racer, που παρουσιάστηκε στην EICMA.

Pendine, ονομάζεται ένα χωριό στην Νοτιοδυτική Ουαλία, η πλατιά αμμουδιά του οποίου, ήταν το αντίστοιχο της Bonneville στις ΗΠΑ, με πολλά ρεκόρ ταχύτητας να σημειώνονται εκεί, την δεκαετία του 1920. 

2

Oυσιαστικά πρόκειται για μια παραλλαγή του ενός και μοναδικού μοντέλου της εταιρείας, του SS100, σε scrambler έκδοση, με διαφορετικές εξατμίσεις, κάποια έξτρα στυλιστικά στοιχεία και νέες χρωματικές επιλογές.

Ως εκ τούτου, η απόδοση του Euro 4 δικύλινδρου υγρόψυκτου, με την περιεχόμενη γωνία των 88 μοιρών, είναι  100 ίπποι στις 9.800 σ.α.λ. ή 130, με την χρήση του αγωνιστικού kit.

3

Εντυπωσικό φυσικά το πλαίσιο και το υποπλαίσιο από τιτάνιο καθώς και το τύπου Hossack μπροστινό.

Από τιμή… ξεκινάμε από τα 65.200 ευρώ για την βασική έκδοση και αναλόγως του εξοπλισμού και των custom επιλογών, το κόστος ανεβαίνει…   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon