.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:51

CFMOTO – «Απόβαση» στην Ευρώπη για 450NK, 1250 TR-G και 450SR-S;

Οι 3 μοτοσυκλέτες της CFMOTO που υπάρχουν ήδη, αλλά δεν τις έχουμε δει στην Ευρώπη.

Με την CFMOTO να έχει προχωρήσει σε πολλαπλές παρουσιάσεις μοντέλων το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν ακόμα κάποιες μοτοσυκλέτες της που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ευρώπη. Στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Πεκίνου, που έγινε πριν λίγες ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας και τα νέα 450NK, 450 SR-S και 1250 TR-G, μεταξύ άλλων.

Ξεκινώντας από το 1250 TR-G, το τουριστικό μοντέλο επιδόσεων της CFMOTO μπαίνει αισίως στην 3η χρονιά του, αν και ακόμα δεν θα έρθει στην Ευρώπη, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι συνάδελφοι μας. Η TR-G είναι μοντέλο κορυφής για την CFMOTO, αφού φέρει κινητήρα που αποδίδει 140 ίππους και φορά ένα «σκασμό» πράγματα στον εξοπλισμό της, τιμώντας την τουριστική της ταυτότητα. Διαβάστε περισσότερα για την CFMOTO 1250 TR-G με ένα κλικ εδώ.

Η CFMOTO παρουσίασε, παράλληλα, το νέο 450NK – μία naked μοτοσυκλέτα δρόμου, ουσιαστικά βασισμένη στην 450SR, χωρίς το πλαστικό κοστούμι της. H παρουσίαση της 450NK στο σαλόνι του Πεκίνου, ακολουθεί την πρώτη της εμφάνιση σε λίγες φωτογραφίες, για τις οποίες σας είχαμε γράψει τον Απρίλιο – δείτε περισσότερα εδώ.

Τέλος, ας μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στο 450SR-S, το οποίο είναι μία up-spec παραλλαγή του 450SR που έχουμε ήδη γνωρίσει. Οι διαφορές-κλειδί στο 450SR-S έχουν να κάνουν με την χρήση μονόμπρατσου ψαλιδιού στην πίσω ανάρτηση, μιας νέας δαγκάνας φρένου και μεγαλύτερου δίσκου πίσω, νέας εξάτμισης και ρυθμιζόμενου εμπρός πιρουνιού. Δείτε περισσότερα για το 450 SR-S στο ανάλογο ρεπορτάζ μας, εδώ.

Προς το παρόν, λοιπόν, είμαστε σε στάση αναμονής, για την έλευση νέων CFMOTO και στα μέρη μας.

 

Πηγή: Le Repaire des Motards / Φωτογραφίες: CFMOTO

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon