.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 15:06

CFMOTO 450NK – Γδύνοντας το 450SR

Μια νέα μοτοσυκλέτα ετοιμάζει η CFMOTO και μόλις διέρρευσε η πρώτη της φωτογραφία και μερικά τεχνικά στοιχεία.

Η CFMOTO προσέλκυσε πολλή δημοσιότητα στην EICMA 2022 με τη νέα της δικύλινδρη σπορ 450SR που πριν λίγες μέρες αποτέλεσε και ένα από τα κεντρικά εκθέματα στην ελληνική Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Με βάση αυτή τη σπορ κατασκευή, η CFMOTO ετοιμάζεται τώρα να αποκαλύψει στην Κίνα τη γυμνή της εκδοχή, η οποία αναμενόμενα εντάσσεται στην ανάλογη οικογένεια μοντέλων ΝΚ.

Αυτή η πληροφόρηση προκύπτει από επίσημα έγγραφα έγκρισης τύπου της Κίνας τα οποία έχει καταθέσει η CFMOTO και εμφανίζονται μαζί με μια και μοναδική φωτογραφία της μοτοσυκλέτας σε κινέζικης προέλευσης βίντεο στο YouTube.

Το 450ΝΚ θα φορά τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 449 cc με απόδοση 49.6 ίππων (37 kW), ωστόσο στην Ευρώπη λογικά θα έρθει με τη μορφή που έχει ήδη καθοριστεί με το 450SR, δηλαδή με μέγιστη ισχύ ελαφρώς περιορισμένη στους 47 ίππους για προφανείς Α2 λόγους.

Το βάρος του 450ΝΚ ανακοινώνεται στα 165 κιλά (πιθανότατα στεγνή τιμή) και εμφανισιακά αφήνει πίσω του τις γραμμές των υπολοίπων ΝΚ για να εναρμονιστεί με την εμφάνιση του νέου 800ΝΚ με τον χαρακτηριστικό τριγωνικό προβολέα μπροστά.

Στη γκάμα της CFMOTO προφανώς θα πάρει τη θέση του 400ΝΚ, μοντέλο που είχε εισαχθεί και στην Ελλάδα δίπλα στο 400GT, φορώντας τον νέο και λίγο μεγαλύτερο κινητήρα 449 cc.

Πλέον αναμένουμε την επίσημη παρουσίασή του στην Κίνα, η οποία φυσιολογικά θα προηγηθεί την ευρωπαϊκής του εμφάνισης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon