.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 12:33

CFMOTO 800NK 2023 τιμή - Επιτέλους ανακοινώθηκε

Το πολυαναμενόμενο naked της CFMOTO είναι εδώ και, πράγματι, πετυχαίνει να πλασαριστεί με χαμηλότερη τιμή από τον άμεσο ανταγωνισμό του.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης του νέου τιμοκαταλόγου της CFMOTO για το 2023, αποκαλύφθηκε και η τιμή του νέου, πολυαναμενόμενου 800NK και για τις δύο εκδόσεις του. Όπως είχαμε γράψει και στο συγκριτικό επί χάρτου του μοντέλου με τον άμεσο ανταγωνισμό του, που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες, η σωστή τιμολόγηση του CFMOTO 800NK μπορεί να αποβεί καθοριστική για την επιτυχία του στην αγορά μας. Τώρα, μάθαμε και αυτό το δεδομένο.

Πιο συγκεκριμένα, το CFMOTO 800NK έρχεται σε τιμή που ξεκινά από τα 7.790 ευρώ, στην έκδοση Standard. Η έκδοση Premium, τιμολογείται στα 8.290 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο, το 800NK είναι φθηνότερο κατά 460 έως 960 ευρώ από το Honda Hornet 750, το οποίο αντιμετωπίζει ευθέως στην αγορά και παίζει τιμολογιακά στο επίπεδο του Yamaha MT-07, από το οποίο όμως είναι σημαντικά ισχυρότερο και αναμένεται πιο πλούσια εξοπλισμένο.

Περιμένουμε περισσότερες οριστικές πληροφορίες, για το επίπεδο εξοπλισμού των εκδόσεων του CFMOTO 800NK.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon