.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 13:15

CFMOTO 450SR – Θα έρθει και σε μονόμπρατσο! (?)

Ακόμα δεν το είδαμε, ακόμα δεν... χωνέψαμε ότι η CFMOTO δεν έβαλε το μονόμπρατσο του Concept στην παραγωγή, και να που κάποιες πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να αλλάζει γνώμη.

Από την παρουσίαση του Concept SR-C21 στην EICMA του 2021, οι φίλοι και όχι μόνο της CFMOTO έπαθαν παράκρουση με το μοντέλο, το οποίο αναδείχθηκε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες μοτοσυκλέτες της έκθεσης και της χρονιάς γενικότερα. Η CFMOTO τελικά έβαλε σε παραγωγή το SR-C21, μετονομάζοντας το σε 450SR, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η άφιξη του στην Ελλάδα – δείτε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, η CFMOTO… έκανε πίσω, στο θέμα του ψαλιδιού της έκδοσης παραγωγής, χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό αντί για ένα μονόμπρατσο.

Το μονόμπρατσο ψαλίδι είναι… μία συζήτηση από μόνο του. Σε αντίθεση με ότι ίσως πιστεύεται από πολλούς, το μονόμπρατσο ΔΕΝ είναι απαραίτητα καλύτερο από ένα συμβατικό ψαλίδι, όμως η σύνδεση του με τους αγώνες και… την Ducati, το κάνει πολύ ποθητό. Να λοιπόν που, αν ισχύουν πληροφορίες από Βρετανία, το 2024 θα έρθει και μία μονόμπρατση έκδοση του CFMOTO 450SR!

Πιο συγκεκριμένα: Η νέα αυτή έκδοση, θα ονομάζεται 450SR-S, καταφανώς ακολουθώντας την τάση για ποικίλες εκδόσεις στην ίδια βάση μοτοσυκλέτας, που ακολουθούν πρακτικά οι πάντες σήμερα. Το μονόμπρατσο ψαλίδι στο 450SR-S φέρνει μία αύξηση του βάρους του κατά 1 κιλό (στα 169 κιλά, γεμάτο), όμως δεν θα είναι αυτή η μόνη «αναβάθμιση». Το CFMOTO 450SR-S θα έχει ένα νέο σύστημα ABS 10.3 της Bosch, πιθανόν δε και με λειτουργίες Cornering ABS και με ενσωμάτωση μονάδας IMU. Λέγεται επίσης ότι το 450SR-S θα έχει χρωματισμό απευθείας εμπνευσμένο από το SR-C21 concept, όμως χωρίς τα ανθρακονημάτινα τμήματα, αλλά με carbon look.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 13:22

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon