.
Κατηγορία CFMOTO
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 07:21

CFMOTO 700MT – Έρχεται η αναβαθμισμένη έκδοση του 650ΜΤ;

Το 650MT της CFMoto το οποίο έχει βρει αναγνώριση και στη χώρα μας, πιθανότατα θα λάβει φροντίδες αναβάθμισης.

Αυτό εικάζουμε έστω, με το «φερόμενο ως» 700MT να κάνει την εμφάνιση του στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Buenos Aires. Στο σχεδιασμό του, μπορούμε να πούμε πως δεν αλλάζει κάτι συγκλονιστικά, μένοντας οπτικά «αυτούσιο» το 650MT, με την κύρια αλλαγή να είναι ο νέος κινητήρας που θα τροφοδοτεί το 700MT. Δικύλινδρος εν σειρά στα 693 κ.εκ., με ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch, πιθανώς ίδιος με εκείνον της οικογένειας των 700 CL -X, ο οποίος εδώ φαίνεται να έχει "παντρευτεί" με το τρέχον πλαίσιο του 650ΜΤ.

cfmoto 700mt 08

Στα της τεχνολογίας, οι φωτισμοί είναι full LED, ενώ το παρών δίνει και ABS δύο καναλιών. Στα φρένα συναντάμε διπλά δισκόφρενα μπρος και έναν μονό πίσω δίσκο, με δαγκάνες της συνήθους υπόπτου J.Juan., ενώ όσον αφορά τον εξοπλισμό, η νέα οθόνη TFT είναι μια ακόμα εμφανής αλλαγή στο 700MT και φαίνεται να είναι 5 ιντσών. Ακόμα, ενδιαφέρον έχει ο χρωματισμός, αλλά και ο πιθανώς μεγαλύτερος ανεμοθώρακας που τονίζει τον τουριστικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

cfmoto 700mt 06

Βλέπουμε επίσης ότι το ανεστραμμένο πιρούνι έχει επιλογές ρύθμισης, ωστόσο τίποτα δεν είναι συγκεκριμένο σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία ή την ημερομηνία κατά την οποία αυτό το νέο CFMoto 700MT θα φτάσει στους αντιπροσώπους.

cfmoto 700mt 03

Τα παραπάνω άλλωστε συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή, όποτε μάλλον υπάρχει «μεγάλη απόσταση» από μια έκθεση εκεί με μια «κυκλοφορία» εδώ. Λαμβάνοντας ωστόσο υπόψιν το πόσο «τίμιο» είναι και το 650MT, οι προαναφερθείσες αναβαθμίσεις το κάνουν ακόμα πιο ταιριαστό και για την ελληνική αγορά.

Πηγή: lamoto.com.ar

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 11:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon