.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 13:11

CFMOTO – Παρουσίασε το νέο CLC 450

Ακόμα ένα cruiserάκι κινεζικής καταγωγής, μια κατηγορία η οποία σημειώνει έκρηξκη δημοτικότητας στην χώρα – Θα το δούμε και στην Ελλάδα;

Με την CFMOTO να κερδίζει δυναμικά έδαφος παγκοσμίως, οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας όχι απλά κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της στο εγγύς μέλλον. Στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Πεκίνου, η CFMOTO αποκάλυψε την νέα CLC 450, μια cruiser/bobber μεσαίου κυβισμού.

Ενστερνίζοντας στοιχεία που θυμίζουν Honda Rebel αλλά και Kawasaki Vulcan, η CFMOTO CLC 450 παρουσιάστηκε σε 2 διαφορετικές εκδοχές, στο εν λόγω σαλόνι: Μία «παραγωγής» με αρκετά συμβατική bobber εμφάνιση, αλλά και μία custom style με πολύ επιθετική εμφάνιση, χαμηλά κλιπ-ον αντί για τιμόνι, δύο δίσκους φρένων αντί για έναν εμπρός, «κομμένη» ουρά και αρκετές ακόμα διαφορές -μπορείτε να τις δείτε και στις φωτογραφίες. Ο κινητήρας της CLC 450 είναι δικύλινδρος εν σειρά, με απόδοση που αναμένεται να ξεπερνά τους 45 ίππους και είναι πιθανό να... σταματά στους 47, 6, ώστε το μοντέλο να είναι κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα Α2. Η τελική μετάδοση στον πίσω τροχό γίνεται με ιμάντα, κάτι που η CFMOTO μας παρουσιάζει για πρώτη φορά.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι το πλαίσιο της νέας CLC 450 είναι ολοκαίνουργιο, φτιαγμένο από το μηδέν και αυτό φανερώνει ότι η CFMOTO, έχει πάρει στα σοβαρά το νέο μοντέλο και δεν παρουσίασε ακόμα ένα πρωτότυπο.Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από ανεστραμμένο πιρούνι, ενώ πίσω, ένα μονό αμορτισέρ αναλαμβάνει καθήκοντα.

Αναμένουμε περισσότερα για το νέο μοντέλο και την πιθανή έλευση του, και στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα σας στενοχωρήσουμε από τώρα: Η Custom εκδοχή του CLC, που φαίνεται στην φωτογραφία, μάλλον εξυπηρετεί σκοπούς επίδειξης και δεν θα αποτελέσει (αρχικά τουλάχιστον) μέρος της επίσημης γκάμας...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 13:20

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon