.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 16:26

Αυτό είναι το νέο τρικύλινδρο της CFMOTO – MV Agusta στα μισά λεφτά

Η CFMOTO βάζει στόχο την κατηγορία των sport touring, με νέα τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα στα σκαριά.

Πριν από δύο μήνες, σας μεταφέραμε τις ειδήσεις από τον… δημιουργικό οργασμό της CFMOTO, η οποία κατέθεσε μεταξύ άλλων, πατέντα για κατοχύρωση τρικύλινδρου κινητήρα. Όπως αποκαλύπτεται από τα διεθνή κανάλια κατασκοπείας, έχει ήδη σχεδιασθεί και η μορφή της μοτοσυκλέτας που θα φέρει αυτό τον νέο κινητήρα –και την βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, από έργα της ίδιας της CFMOTO και όχι ανεξάρτητων σχεδιαστών ή δημοσιογράφων! 

Ναι, είναι αυτό που νομίζετε: Μια μοτοσυκλέτα sport touring, της «ψηλής» ποικιλίας, σαν να λέμε MV Agusta Turismo Veloce, Yamaha Tracer 900, Kawasaki Versys 1000 και τα συναφή. Μάλιστα, η σχεδίαση της θυμίζει ύποπτα την Turismo Veloce σε διάφορα σημεία, όπως το μονόμπρατσο πίσω, την θέση της εξάτμισης, αλλά και την γενικότερη μορφή στο εμπρός μέρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέχρι τώρα, ο τρικύλινδρος κινητήρας της CFMOTO αναμένεται σε κυβισμό, μεταξύ των 675 και 800 κ.εκ., χωρίς όμως να δημοσιεύονται περισσότερα για την ισχύ του –ή για τον αν μιλάμε για έναν ή δύο τρικύλινδρους, τελικά.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, καθώς γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι δεν είναι υπερβολή, το να πούμε ότι η CFMOTO ετοιμάζει μια καινούργια μοτοσυκλέτα, για κάθε κατηγορία που μπορείς να σκεφτείς…

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 16:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon