.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:43

Η Harley-Davidson κατοχύρωσε το όνομα Nightster 440

Λίγον καιρό μετά την παρουσίαση της ινδικής Harley-Davidson X440 αποκαλύπτονται τα πλάνα για το επόμενο μοντέλο μικρού κυβισμού.

Το πλάνο αναδιάρθρωσης της Harley-Davidson συνεχίζεται έχοντας παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα τους τελευταίους μήνες που δε μοιάζουν καθόλου στην παραδοσιακή αμερικάνικη γκάμα της εταιρείας.

Η αρχή έγινε τον Μάρτιο του 2023 με την εμφάνιση μιας κινέζικης εκδοχής, Χ350, που κατασκευάζεται από την QJMOTOR και μάλλον προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, ωστόσο τον Μάιο εμφανίστηκε μια ακόμη σειρά, αυτή τη φορά από την Ινδία και τη Hero, Χ440. Η δεύτερη συγκεντρώνει πολλές περισσότερες πιθανότητες να βρει τον δρόμο της προς την Ευρώπη, δεδομένου ότι οι προδιαγραφές της Ινδίας έχουν σχεδιαστεί με στόχο να συμβαδίζουν με τις ευρωπαϊκές.

hero nightster 440 trademark 696x333

Όπως αποκαλύπτεται από τον ινδικό Τύπο, η Hero MotoCorp κατοχύρωσε στην Ινδία για λογαριασμό της Harley-Davidson τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Nightster 440, με ημερομηνία αίτησης 2 Φεβρουαρίου 2023 και δημοσίευση στις 17 Ιουλίου, πριν λίγες μέρες δηλαδή.

Μετά το roadster X440 μοιάζει εντελώς φυσιολογικό η επόμενη μοτοσυκλέτα με τον νέο μονοκύλινδρο κινητήρα να ακολουθεί την παραδοσιακή cruiser λογική της Harley-Davidson, αυτό που περιμένει από αυτήν ο περισσότερος κόσμος δηλαδή.

Πηγή: Gaadiwaadi.com

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται η Harley-Davidson Nighster 975 ως παρουσιάστηκε το 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon